Бургас представя "Вашата ваканция"

13077
Бургас представя "Вашата ваканция"
Градът ще е домакин на туристическата борса от 10 до 12 май

За 11-ти пореден път Бургас ще е домакин на туристическата борса "Вашата ваканция" в дните от 10 до 12 май. Тя се организира съвместно от Бургаската регионална туристическа организация, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, областна администрация и община Бургас.

Тази година акцент на борсата ще бъде регионалния и културния туризъм. Организаторите считат, че той е изключително преспективен. А България и в частност област Бургас има голям потенциал за развитието му. Борсата ще акцентира върху възможностите, които областта предлага, за да привлече повече туристи. Целта е летният сезон да се удължи, а Бургас да се превърне в целогодишна дестинация. Изложението ще бъде посетено от преставители на Гърция и Италия, които са водещи в развитието на този тип туризъм, за да споделят своя опит. За втора поредна година то ще представи и възмжостите за намиране на сезонна работа.

Бургас поиска ИАРА

В мотивирано предложение до премиера Бойко Борисов, ръководството на Областната управа в Бургас и кметовете на 6-те общини по Южното Че...

Бургаска област ще промотира и други туристически дестинации като Созопол, туристичесния маршрута "Духовения път" в Несебър и в Поморие, манастирът "Св. Георги". По време  на проекта чуджестранните гости ще посетят забележителностите именно на тези черноморски общини.

За посетителите ще има и изложение със щандове. Заявка за участие в него са подали общо 35 фирми от страната и чужбина. Изложението ще се проведе в сградата на операта в Бургас. Откриването е на 10 май от 10:30ч.

Редактор: Боряна Кръстева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com