И здравният министър се опасява, че е подслушван

4725
И здравният министър се опасява, че е подслушван

Скандалът с подслушванията явно се е отразил и на министъра на здравеопазването проф. Николай Петров, който призна, че се страхува да не е подслушван.

Петров обаче показа чувство за хумор и призна, че този му страх го амбицира и ако е наблюдаван, то поне наблюдаващите ще видят, че той се справя добре.

Подслушвали и служителки на МВР

Служителки на МВР заявиха, че са били подслушвани. В последствие разговорът им е използван, за да бъдат принудени да напуснат. Дамите к...

Министърът определи изтеклите разговори между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов като нещо „грозно и мръсно, което вади на показ низки страсти". „Ако е свързано със сигурността на гражданите – добре, но ако е свързано с нечисти сметки и развитие в кариерата, е изключително грозно," коментира професорът в "Тази събота" на bTV. Според него никой от замесените в скандала не може да извлече полза от него.

По думите на Николай Петров продължаването на работата на служебния кабинет не е добър сценарий за България, пише Стандарт нюз. Той изрази надежда след изборите на 12 май да бъде съставен кабинет, за да не се стигне до нов предсрочен вот.

Той призна, че в момента се ядосва на резултатите от проверки в Спешни центрове, ин витро центрове и обществени поръчки. По думите му, спешни решения са необходими за конкурси за директори на болници, лекарите в доболничната помощ и прогнозните лимити за болниците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com