Мая Манолова: Няма случайна терористична атака

11534
Мая Манолова: Няма случайна терористична атака

Трудно може по един единствен случай да се прави заключение, че е имало пробив в сигурността на страната. Все още нямаме пълната информация по разследването и всяко едно прибързано заключение е много опасно.

Това каза пред Нова телевизия Анастас Анастасов от ГЕРБ, който е и заместник-председател на парламента и председател на Вътрешната комисия в НС.

Светът наистина е опасно място за живеене, но управляващите трябва да отговорят защо и България се оказа такова място. Ясно е, че има пробив в системата за сигурност, ясно е, че управляващите не са си свършили работата, каза от своя страна народният представител от Коалиция за България Мая Манолова. Трябва да се даде ясен отговор защо огнената вихрушка, която се вихри в Близкия Изток се прехвърли в България, каза тя. Не мога да се съглася, че този удар в България е бил случаен. Няма случайна терористична атака, категорична е Манолова.

По повод друга актуална тема – мониторинговия доклад на ЕК, представен през изминалата седмица, Анастасов смята, че той е обективен. Мнението на опозицията, изразено от Манолова, е – убийствен. Докладът е обективен, което обаче не значи, че всичко е наред, уточни Анастас Анастасов. Според него, тези доклади дават параметрите и границите, в които правителството трябва да разпространи действия си. Проблемът е, че идеята на този механизъм за наблюдение и сътрудничество е да надскочи политическите търкания в наблюдаваната страна, смята Анастасов.

Нетаняху отново обвини Хизбула за кървавия атентат в Бургас

Правителството ни разполага с абсолютно потвърдени разузнавателни данни, че атентатът срещу израелските туристи в Бургас, България, е и...

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество