"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

9458
"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Любен Каравелов” Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

по ул. „Любен Каравелов” от ул. „Ген. Паренсов” до ул. „Граф Игнатиев”; по ул. „Граф Игнатиев” от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” до бул. „Васил Левски”; по бул. „Васил Левски” от ул. „Граф Игнатиев до ул. „Ген. Паренсов”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: бул. „Васил Левски” ъгъла с ул. „Ген. Паренсов”. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул.

Без вода в част от центъра на София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.Във...

„Българска легия” кв. „Манастирски ливади - запад, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Българска легия” от бул. „Братя Бъкстон” до ул. „Родопски извор”, ул. „Сакар планина”, по ул. „Димитър Софиянлията” от ул. „Българска легия” до бл.1Б.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Родопски извор” ъгъла с ул. „Българска легия”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com