"Барселона" без проблем на осминафинал за Купата на Испания

4084
"Барселона" без проблем на осминафинал за Купата на Испания

Отборът на "Барселона" трябваше да обръща мача-реванш от 1/16 финалите за Купата на Испания, но след победа с 3:1 у дома над "Депортиво Алавес" се класира за 1/8 финал в турнира.

И в двата мача "Барселона" вкара по три гола, но за разлика от гостуването този път каталунците инкасираха гол. Голът за "Алавес" беше дело на Борха Вигуера, но Адриано бързо изравни, а през второто полувреме Давид Вия вкара два бързи гола, за да оформи крайния успех на тима си, предаде БГНЕС.

С мисъл и към мача с "Атлетик Билбао" от Ла Лига в събота, наставникът на Барса Тито Виланова реши да извади голяма част от титулярите си, оставяйки все пак познати лица като Вия и Хавиер Масчерано.

"Реал" на осминафинал за Купата на краля

Отборите на "Реал Мадрид", "Малага", "Бетис" и "Осасуна" се класираха за осминафиналите на Купата на краля. Компания ще им правят и вт...

Междувременно "Валенсия" отнесе "Лагостера" с 5:1 общ резултат, побеждавайки у дома с 3:1 във втория мач. Адил Рами и Нелсон Валдес отбелязаха за гостите, а Хуан Бернат вкара късен трети гол за комфортния успех.

"Атлетико Мадрид" остави Фалкао да си почине, но все пак надигра с 1:0 Реал Хаен и се класира с общ резултат 4:0. "Леванте" сгази с 4:1 Мелила, за да продължи напред след загуба с 0:1 в първата среща. Втората пък и двата тима завършиха с по 10 души. "Хетафе" вече се бе класирал на практика след успех с 4:0 срещу "Понферадина", а вторият им сблъсък завърши без попадения. "Севиля" надигра "Еспаньол" с класическото 3:0 и общ резултат 6:1.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com