Бенитес се нахвърли на феновете на Челси

4977
Сините от Лондон играят на четвъртфинал за ФА Къп с "Манчестър Юнайтед"

Треньорът на "Челси" Рафаел Бенитес не издържа на нападките от страна на феновете на сините и обяви, че привържениците "не помагат и създават лоша атмосфера в отбора" с поведението си, предаде БГНЕС.

Испанският специалист е обект на нападки от феновете на "Челси", откакто пое тима, като по време на мачовете на "Стамфорд Бридж" винаги има транспаранти, насочени против Бенитес. Така бе и по време на вчерашната победа над "Мидълзбро" за ФА Къп, като на пресконференцията след нея Бенитес не издържа и отвърна на феновете, а освен това обвини клуба за това, че са го нарекли "временен мениджър". "Те решиха да ми сложат титла - "временен". Защо? За всеки случай. Не съм съгласен с това, но то си е тяхно решение. Не знам кой го е решил, но това очевидно е грешка и пречи на тима", коментира Бенитес.

"Феновете може да не се безпокоят - в края на сезона аз ще си тръгна, защото съм "временен". Аз съм във футбола от 26 години - спечелил съм Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, испанското първенство два пъти - всичко, което може да се спечели на клубно ниво. Така че тези фенове не помагат - те трябва да се концентрират върху това да подкрепят отбора. Ако не успеем да завършим в топ 4, те също трябва да поемат своята отговорност. Аз ще си тръгна, но отборът ще играе в Лига Европа", каза още наставникът на "Челси".

Иначе сините победиха "Мидълзбро" с 2:0 като гост след голове на Рамирес в 51-та минута и на Виктор Моузес в 73-та минута след двойно подаване с Еден Азар. За място на полуфиналите "Челси" ще спори с "Манчестър Юнайтед", като двубоят на "Олд Трафорд" ще се играе на 10 март.

Манчестър Сити показа на Челси какво е статуквото в Премиершип

В дербито на 27-ия кръг на английското футболно първенство все още действащият шампион на Острова "Манчестър Сити" заслужено спечели с ...

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Гол за гол".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com