ЦСКА може да остане без играчи

8577
ЦСКА може да остане без играчи

Подготвителният лагер на ЦСКА в Етрополе беше прекратен, а още не е ясно дали Христо Стоичков ще остане треньор на червените. Междувременно и спортният директор на червените Аспарух Никодимов заяви, че който иска да напусне, е свободен да го стори.

Според football24.bg футболистите са се оплакали на Стоичков, че не са им плащани възнаграждения – между 3 и 6 заплати. Много е вероятно до края на седмицата всички футболисти на ЦСКА да подадат молби за разтрогване на договорите си пред Арбитражния съд.

Едва ли друг български отбор ще влезе на мястото на ЦСКА в Лига Европа, смята експерт

Членът на Апелативната комисия на УЕФА Иво Ивков заяви, че не е оптимист, че друг отбор може да замести ЦСКА в турнира Лига Европа. В...

В същото време собствениците на „Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов вчера обикаляли банки с молба да получат кредит, с който да погасят задълженията. На пресконференцията в събота вечер Аспарух Никодимов каза, че те са поели ангажимент да изчистят всичко до края на юни, пише в. „Труд”.

Уникално вчера шефовете на ЦСКА издирвали члена на управата Емил Костадинов, за да се свърже с президента на БФС Борислав Михайлов. И... да го моли да съдейства за връщане на отбора в Лига Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com