Феновете на "Левски" се ядосаха на ръководството на клуба

4796
Феновете на "Левски" се ядосаха на ръководството на клуба

Декларацията на ръководството на "Левски" преди изключително важния реванш от четвъртфиналите за Купата на България с "Литекс" в Ловеч към феновете вбеси синята публика.

Шефовете на синия клуб поискаха от привържениците си да се държат нормално и да не допускат расистки изяви по време на срещата в Ловеч.

Левски и ЦСКА ще играят вечното дерби по светло

Вечното дерби между Левски и ЦСКА ще се играе на 27-ми април, събота, от 16:00 часа, предаде БГНЕС. ТВ7 се съобрази с желанието на пол...

Ето обаче как отговориха на синьото ръководство от Националния клуб на привържениците на "Левски" в нарочно писмо, цитирано от bTV:

"Не ни се извиниха след Сараево, нито заради това, че дори не се опитаха да участват в мача срещу ЦСКА. Не написаха декларация, за да ни се извинят за безобразната игра цял сезон, за това, че нямат нито едно спечелено дерби. Нито за това, че завършихме наравно с последния Монтана, нито заради безумния мач с Черно море. Но решиха да пуснат декларация, за да ни предупредят, да "не сме се държали като гамени"? Господа ръководство, добре ли сте?

Накарайте този отбор да играят като мъже и да не посрамват синята фланелка, както го правите за пореден сезон... Публиката на Левски е със сигурност най-търпеливата и най-миролюбивата в света, съпоставено с безобразията и униженията, които нейните футболисти постоянно извършват. Започнете да действате адекватно!", пише в писмото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com