"Фулъм" флиртува с Бербатов

9261
"Фулъм" флиртува с Бербатов

Поредният кандидат за Димитър Бербатов хвърли въдицата. Мениджърът на "Фулъм" Мартин Йол призна, че иска българина и ще се опита да го привлече през летния трансферен прозорец, предаде АСН.

Сър Алекс Фъргюсън вече призна, че в клуба ще се възползват от специалната клауза, с която ще продължат договора на Бербо за още 1 година. Шотландецът обаче добави, че не може да гарантира на нашето момче редовно да играе, което може и да се окаже причината, нападателят да смени клубната си принадлежност през лятото.

"Това е много хипотетично, защото не смятам, че Бербатов ще иска да играе в отбор от нивото на "Фулъм". Няма какво да коментираме, не може да се сравняваме с Манчестър Юн", коментира холандецът. Именно Йол взе Бербатов в "Тотнъм" от "Байер" (Л) преди 6 г.

"Той е футболист от топ ниво. Дори когато не играе редовно, той вкарва голове. Той все още е един от най-добрите голмайстори в Англия", обясни мераците си мениджърът на "Фулъм". "Бербатов е много надарен, има голям талант. Затова го взе и "Манчестър Юн", продължи Йол. Запитан директно дали Бербатов може да пристигне на "Крейвън Котидж" това лято, Мартин Йол отговори: "Всеки добър футболист е добре дошъл. Мисля, че може да вкара много голове за "Фулъм". Той е страхотен футболист, който иска да играе и се нуждае от това. Аз с удоволствие бих работил отново с него."

Ирландски сайт пусна слух, че и "Ливърпул" влиза в играт аза Бербо. Той е идеалният партньор на Луис Суарес, пишат ирландците в интернет, но не се позовават на конкретен източник на информацията.

Бербатов: Бих се върнал в националния, но не са ме канили

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че би променил решението си и би се върнал в националния отбор на България, п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com