Газпром мисли да финансира А група, а не само Левски?

22703
Газпром мисли да финансира А група, а не само Левски?

„Газпром” може да не стане основен спонсор на „Левски”, а да се ангажира с подкрепа за „А” група като цяло. Това пише в своя публикация football24.bg, позовавайки се на „Тема спорт”.

През последната седмица собственикът на „Левски” Тодор Батков води разговори с изпълнителния директор на руския гигант Алексей Милер при посещението на Милер в страната ни за уточняване на детайли по проекта „Южен поток”. Батков заяви след срещата, че през следващия месец „Газпром” официално може да се присъединят към спонсорите на сините, но сега излезе информация, че руснаците всъщност били готови да дават по 5 млн. лева годишно на всички клубове в „А” група. Не е ясно обаче на какъв принцип ще се делят средствата.

Нов европейски позор за "Левски" - сините отпаднаха от казахстански отбор

Отборът на "Левски" отпадна по доста срамен начин още в първия предварителен кръг на Лига Европа, след като загуби с 0:2 реванша срещу ...

Междувременно стана ясно, че след като футболистите на „Левски” кацнаха вчера в София след резила срещу „Иртиш”, клубният автобус ги е откарал в неизвестна посока и буквално ги е разтоварил на неизвестно място. При стадион „Георги Аспарухов” са били докарани само масажистите – при това са оставени на разклона на бул. „Владимир Вазов", а не пред самия стадион, пише "Меридиан мач".

Четирима футболисти на „Левски” все пак са искали да се срещнат с феновете на летище „София" или на стадион „Георги Аспарухов". Това са капитанът Станислав Ангелов-Пелето, Владимир Гаджев, Орлин Старокин и резервният вратар Михаил Иванов. Те обаче са били спрени от полицията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com