И от Австрия има оферта за Неделев

4519
И от Австрия има оферта за Неделев

Има още един отбор със сериозен интерес към Тодор Неделев, това обяви спортният директор на "Ботев Пловдив" Александър Александров-Кривия веднага след като клубът потвърди за желанието на "Тотнъм" да привлече национала. Става дума за австрийският шампион "Залцбург". Той дори е извадил и конкретна оферта за таланта.

"Залцбург" дава 3 милиона евро за Неделев. Засега обаче канарчетата пасуват. Според запознати проблемът не е в сумата, а в процента от следващ трансфер на нападателя. "Жълто-черните" искат 30%. докато австрийците са склонни на най-много 20%.

Левски няма шанс за Манолев, той иска много пари от Ботев

Противно на някои  слухове отборът на "Левски" няма да успее да привлече Станислав Манолев, информира football24.bg. ПСВ отказва ...

Иначе опашката от желаещи да имат национала в редиците си расте с всеки изминал ден. Освен Залцбург другият тим с интерес към играча е италианския "Киево".

В сряда пък президентът на втородивизионният "Гройтер Фюрт" обяви публично желание да вземе Неделев. Желанието пък на ръководството на Ботев е да продаде играча на "Тотнъм", откъдето биха дошли и най-много пари за правата му. Развитие около сагата с трансфера на таланта се очаква да има следващата седмица.

Снимка: botevplovdiv.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com