Камбуров официално е играч на ЦСКА

10309

Нападателят Мартин Камбуров вече официално е играч на ЦСКА. Камбуров подписа договор за година и половина с армейския клуб, като другите параметри остават тайна, предаде БГНЕС.

По повод заплатата на новото попълнение на ЦСКА изпълнителният директор на червените Георги Илиев –Майкъла заяви, че нямаше да го купи, ако е карал кола за 20 хил. лева. „Той е богат човек. За 15 минути се разбрахме, Камбуров е тук по настояване на Стойчо Младенов. Имаме договорка с още трима футболисти, всички са българи”, каза Майкъла.

Камбуров мина медицински в ЦСКА

Мартин Камбуров вече може да се счита за попълнение на ЦСКА. Нападателят е преминал медицински прегледи в червения клуб и остава само д...

"Дошъл съм тук, за да играя футбол. Дано да оправдая доверието, което ми се гласува. ЦСКА е ЦСКА и е нормално да предпочетеш този клуб. Не трябва да имаш специален мотив, за да дойдеш тук. За мен двата отбора в България са ЦСКА и Левски, и всеки иска да играе в един от двата. Клубът не е забавил договорените ми пари. Когато ЦСКА не е на първо място всичко друго е неприемливо. Надявам се с общи усилия да наваксаме тези девет точки разлика с лидера. Всички ще се борим докрай. Като лични постижения не си поставям нищо. Цели си поставям отборно. Колко гола ще вкарам до края на сезона или кариерата си никой не може да каже. Няма защо да обявявам другите клубове. Бях коректен към тях и на никой не съм дал празни обещания. Казах им честно и директно, че ще изчакам първо ЦСКА и ако не се получи ще имаме евентуално разговори и с тях", каза Камбуров.

Мартин Камбуров е трикратен голмайстор на българското първенство. Той идва в ЦСКА на мястото на бразилеца Тасио, който със сигурност си тръгва от "Армията" по думите на Стойчо Младенов.

Същевременно изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков каза, че четирима играчи си тръгват от "Българска армия". Това са Нилсон Антонио, Тенгариня, Джереми Родригес и Йонес Бенжалюн. До петък, 21 декември, всичко около тяхното присъствие в ЦСКА следва да бъде изчистено.

Редактор: Ивайло Петров

Мартин Камбуров почти сигурно отива в ЦСКА

Нападателят Мартин Камбуров почти сигурно ще премине в състава на вицешампионите от ЦСКА. Според информация на "Тема спорт" Камбуров с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com