Лудогорец събира агитка за Базел, дава по 50 лева?

14954
Лудогорец събира агитка за Базел, дава по 50 лева?

"Лудогорец" иска всичко да е перфектно за предстоящото след седмица домакинство на "Базел" в решаващите сблъсъци за влизане в Шампионската лига.

Най-голямото притеснение на ръководството на разградчани е, че стадион „Васил Левски" ще остане пуст за визитата на швейцарския шампион. Дори има опасение, че "Базел", който е най-популярен в родината си, ще доведе повече и по-добре организирани привърженици, което ще елиминира бързо фактора на домакинското предимство. В "Лудогорец" са изчислили, че не могат да разчитат на повече от 1000 фенове от Разград, които ще се загубят на 43-хилядния национален стадион, пише football24.bg, позовавайки се на "Меридиан мач".

Лудогорец взе капитана на младежкия национален отбор

Талантливият защитник на "Черноморец" Георги Терзиев подписа договор с шампиона на България "Лудогорец", предаде football24.bg. Ка...

Собственикът Кирил Домусчиев вече призова за национално обединение около каузата на "Лудогорец". От клуба смятат да се обърнат към мощните агитки на ЦСКА и "Левски", за да застанат зад разградчани в мача на истината. Шампионите дори са склонни да помогнат за хореография, за да усетят футболистите им пълноценна помощ от трибуните.

В срещите с "Партизан" "Лудогорец" вече бяха подкрепени и от фенове на други български отбори. В Разград бе забелязан Калоян Стоянов-Цимбика, който е бивш директор на „Българска армия" и оглавяваше походите на ултрасите на ЦСКА към сградата на БФС.

От Националния фенклуб на "Левски" разкриха, че имат информация каква е тарифата за привърженик от София, за да подкрепя "Лудогорец" срещу "Базел".

„Разбрах, че на около 2 автобуса фенове на ЦСКА са давани по 50 лева, за да викат за Лудогорец срещу Партизан. Това го научих от мои приятели, няма как да го разбера от цесекари, защото аз с тях не контактувам. Не знам даже в момента имат ли фенклуб и кой му е шеф. Жалко и за Домусчиев - по-добре да беше взел да управлява някой отбор с фенове и да не му се налага сега да си търси привърженици. Ама негова си работа", каза председателят на синия фенклуб Владимир Владимиров - Гугутката.

Лудогорец се цели в Милош Красич

Българският шампион "Лудогорец" може да направи сензационен трансфер на Милош Красич, пишат медиите в Турция, предаде football24.bg. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com