Новите собственици на ЦСКА чакат бивши звезди да помагат на клуба

5801
Новите собственици на ЦСКА чакат бивши звезди да помагат на клуба

Решението на ЦСКА да излезе на борсата е свързано с надеждата за набиране на капитал, който да спаси клуба. А новите ръководители на червените се надяват, че Стилиян Петров, Мартин Петров и Димитьр Бербатов ще са сред спасителите на ЦСКА - като си купят акции.

"Тримата са хора с възможности", каза изпълнителният директор Александър Тодоров. "Ще изготвим специална схема и всеки ще може да вижда как се харчат парите", обясни още той, предаде football24.bg, позовавайки се на вестник "Труд".

Фенове на ЦСКА са искали пари от клуба, казва ръководител на армейците

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров разкри, че част от феновете на "армейците" са изнудвали клуба за пари, предаде foo...

Сдружението "Червени шампиони" е осигурило бюджет от 3 милиона лева на ЦСКА до Нова година. С тези пари клубът трябва да оцелее, докато се преобразува в публично акционерно дружество. В името на прозрачността ръководството реши да обяви заплатите на всички футболисти и треньори. Тодоров вече каза, че група фенове опитват да изнудват клуба. Целта им е да получават пари за охрана на сектора с феновете. И понеже ЦСКА няма да дава пари на запалянковци, те искали да провокират ексцесии. "Червените" водят преговори с чуждестранни фирми за бъдещето на стадион "Българска армия". Единият вариант е напълно нова арена, а другият е генерална реконструкция.

В същото време на проби в ЦСКА пристигна австриецът Томас Прегер. За последно халфът игра в "Рапид" (Виена). Освен това има 16 мача в националния отбор. Кариерата му започва в холандския "Хееренвеен" и е минала през швейцарския "Цюрих".

Треньорът Стойчо Младенов спешно търси дефанзивен халф заради неубедителните изяви на единствените двама в ЦСКА на този пост - Николай Дюлгеров и бразилеца Ревсон. Още преди месец Прегер е бил предложен на червените, но тогава играчът пренебрегнал варианта България. Сега обаче халфът е склонил на пробния период.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com