Писториус благодари на всички за молитвите

5585
Писториус благодари на всички за молитвите

"Благодаря на всеки един човек, който се моли за двете семейства, Оска", казва Писториус в съобщение, което бе публикувано на "Туитър" акаунта на неговия брат Карл.

Това е първата публична реакция извън съда на Писториус, който вчера получи разрешение от съда да излезе в гаранция, въпреки подозренията, че е убил приятелката си Реева Стеенкамп.

Писториус беше вдъхновение за милиони хора в страната, след като се превърна в първия атлет без два крака, който се конкурира със спортисти и с двата си крайника, и спечели златен олимпийски медал в на параолимпиадата.

Откриха окървавена бухалка в дома на Писториус

"Имаше доста кръв по бухалката", каза. източник на полицията пред независимия вестник "City Press", като разкри и че черепът на Стеенка...

Заради процеса обаче доста спортни компании развалиха рекламните си договори с Писториус. Той е един от най-добре печелещите параолимпийци в света. Според "Financial Times" Писториус печели около 4,7 милиона долара годишно от реклами. Атлетът, който застреля приятелката си на Свети Валентин, обаче може да получи доживотна присъда, тъй като бе обвинен в предумишлено убийство.

Снимка: архив, Getty Images

 

 

Писториус убил приятелката си от ревност?

Южноафриканската звезда Оскар Писториус е убил приятелката си от ревност, гласи една от последните версии за убийството на Реева Стеен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com