Поредно голово шоу с марка Реал Мадрид

5695
Поредно голово шоу с марка Реал Мадрид

Футболистите на "Реал Мадрид" трябваше да се потрудят здрао, но в крайна сметка стигнаха до категорична победа с 5:2 срещу "Майорка" в мач от 28-и кръг на Примера дивисион, предаде БГНЕС.

Гостите поведоха в двубоя на "Сянтяго Бернабеу" с гол на Емилио Нсуе в шестата минута, а Гонсало Игуаин възстанови равенството в 15-ата. Майорка не смяташе да се предава и отново дръпна напред в 21-ата минута, когато точен бе Алехандро Алфаро. Белият балет реши спора в своя полза през второто полувреме, когато за шест минути наниза три попадения (Кристиано Роналдо 51`, Лука Модрич 54` и Игуаин 57`). Заключителният гол за мадридчани в 91-ата минута бе дело на Карим Бензема.

"Реал" е на второ място в таблицата с 61 точки, десет по-малко от лидера "Барселона", който днес посреща Райо Валекано. "Майорка" остава в зоната на изпадащите - на 18-о място с 24 точки.

Байерн срещу Ювентус - дербито на четвъртфиналите в Шампионската лига

Само едно голямо дерби ще има на четвъртфиналната фаза в най-комерсиалния европейски клубен турнир - това между четирикратния носител н...

В друг снощен мач от Примера "Валенсия" победи "Бетис" с 3:0 на "Местая". Гостите от Севиля играха с човек по-малко почти цял мач. Защитникът на "Бетис" Антонио Амая получи директен червен картон за фаул в наказателното си поле, а Роберто Солдадо изпълни точно отсъдената дузпа. Бразилският играч на гостите Паулао си вкара автогол в 85-ата минута, а в допълнителното време сънародникът му Жонас оформи крайното 3:0 за "Валенсия".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com