Стоичков е получил от Левски няколко хиляди евро

10929
Стоичков е получил от Левски няколко хиляди евро

Футболен клуб „Левски" се е грижил добре за банковата сметка на Христо Стоичков повече от 2 години, стана ясно след напускането на тима от холандеца Дъстли Мюлдер, привлечен от „сините" през 2010 година.

Оказа се, че „черното лале" е живяло под наем до началото на последната зима във вилата на Камата в столичния квартал „Драгалевци". Удоволствието е струвало 2000 евро месечно, като защитникът е имал клауза в договора си за подсигуряване на къща от клуба, пише football24.bg.

Дъстли Мюлдер попадна в карето на „хрантутниците" в „Левски", натирени заради високи заплати и ниски резултати заедно с Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва. Недолюбваният от „синята" управа холандец беше обаче любим играч на Пепа Митова, митичната тъща на Камата. Именно тя движи столичната имотна рента на фамилията и разрешаваше глезотии на 4-членното семейство на Мюлдер.

ЦСКА иска да вземе Дъстли Мюлдер

В ЦСКА са готови да приютят Дъстли Мюлдер, защото спешно издирват десен бек. Условието обаче е ясно - холандецът да се съгласи на з...

Заради грижи по къщата и добро поведение доскорошният ас на „сините" имаше привилегията да съжителства с 2 кучета, 6 котки и костенурка. Такова разрешение за минизоологическа градина в дома на Камата не е имал нито един от немалкото други наематели на вилата.

Вероятно сумата от над 50 хиляди евро също е повлияла за доброто отношение към футболиста на „Левски". Дъстли живееше в София със съпругата си и двамата си синове. В един момент имаше вариант той да заиграе в „Литекс", когато Стоичков водеше тима. Заплатата от 13 000 евро месечно на играча обаче явно е попречила за трансфера, пише "Труд".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com