Ювентус не остави шанс на Селтик

4631

Абсолютно никаква изненада не предложи първата осминафинална среща между шотландския шампион "Селтик" и италианския първенец "Ювентус". Италианците спечелиха с класическото 3:0 в Глазгоу и решиха нещата още преди втория мач, който ще се изиграе на 6 март.

Бианконерите поведоха в резултата още в третата минута чрез Алесандро Матри, който се пребори с Амброуз за една топка и преодоля вратаря Фрейзър Форстър с удар по земя, пише БГНЕС. Домакините обаче не позволиха ранния гол да ги шокира и създадоха няколко положения пред Джанлуиджи Буфон, но не успяха да ги реализират. "Селтик" реално се държеше много добре до края на първото полувреме и имаше превъзходство, но италианската защита издържа.

Петнадесетина минути преди края, при една от контраатаките си Юве успя да удвои резултата след добра комбинация между Матри и Маркизио и хубав завършващ удар на последния. В самия край на срещата нова грешка на Амброуз позволи на Вучинич да оформи крайното 3:0, което не остава никакви шансове на Селтик за реванша след три седмици.

Ювентус показа кой е господарят в Италия

В първи мач от 24-ия кръг на Серия А шампионите от "Ювнетус" надделяха без особени проблеми над "Фиорентина" с 2:0 и по този начин пока...

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Лаком за гол".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com