АРОН сезира прокуратурата във Варна

68778
АРОН сезира прокуратурата във Варна

                        
АРОН сезира прокуратурата във Варна за злоупотреба с името на марката и подвеждане на потребители от страна на фирма „Сторай“ ЕООД 

След получени сигнали от страна на пострадали граждани във Варна, фирма АРОН ще сезира прокуратурата за измама и подмяна на правомощия от страна на фирма Сторай ЕООД със собственик Константин Стоилов. Последната е взела предплатени суми при липса на възможност да извършва поръчките, в резултат на което са пострадали десетки граждани в района на Варна.

Повече уют и красота у дома с VOTIVE

Галерията за модерно изкуство представя своя нов проект VOTIVE.BG, който пренася и развива изчистената скандинавска линия в интериора ч...

Във връзка с проблема, АРОН информира всички заинтересовани, че Фирма Сторай ЕООД не притежава правото да продава и дистрибутира мебели с търговската марка  АРОН. Франчайзинговите отношения между двете компании са прекратени поради некоректно отношение от страна на Сторай ЕООД, а магазинът във Варна е изваден от рекламните материали на фирмата още през месец юни тази година.

Арон ще съдейства с юридическа помощ за завеждане на колективен иск от името на ощетените. Фирма АРОН няма данни за броя на ощетените и размера на неправомерно събраните предплащания. Към момента в КЗП Варна са подадени 10 жалби срещу фирма Сторай, 5 от които са звършени с удовлетворяване – споразумение между търговецът Сторай и пострадалия потребител. 

„Съветваме гражданите да потърсят правата си и ще им съдействаме – някои вече успяха. Нека хората да пазят оригиналите на договорите си и платежните документи като доказателства за измама. Нека да се обръщат към нас в централата в София – телефоните са на сайта.

Ние от своя страна ще организираме хората да закупят от нас мебелите на доставни цени като намалим щетите им, така че да не загубят изцяло предплатените суми. Ще поемем всички негативи и разходи, свързани с това", коментира Константин Генчев, Изпълнителен директор на АРОН.

Заплашват със съд жената, снимала превозваща мебели линейка

"Можете ли да се досетите какво прави този екип на спешна помощ?Е, със сигурност не спасява нуждаещи се от спешни грижи!!!Това може да ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com