"Туркия ке падне!"* До лятото!

92168
"Туркия ке падне!"* До лятото!
Снимка: БГНЕС

Ако някой се е надявали, че Сидеров може да свърши работата на протестиращите, жестоко се е лъгал. С онзиденшната си закана да оттегли подкрепата си за управляващите шефът на шпиц-командата само вдигна поредната пушилка! Такава му е тактиката! Иначе Сидеров добре е разбрал, че прибере ли златния пръст в ръкава, прибира и "Атака" от парламента.

Колкото и да му е мъчно на Сидеров, този мандат му е последен - и бургаският му конкурент Симеонов, и пръкналият се от Нищото Бареков му скубят от поддръжниците!

Премиерът да се отърве от политическия натиск на БСП и ДПС, настоява Сидеров

Моят съвет, специално към премиера, е да се отърве от политическия натиск на БСП и ДПС, защото ти спокойно можеш да даваш подкрепа на е...

Не е случайно, че всички социологически агенции - и червените, и нормалните - му дават не повече от 1,5 на сто обществена подкрепа! Давайки здраво рамо в 42-ия парламент на кръвния си враг ДПС, Сидеров тепърва ще плаща за гаврата, на която подложи избирателите си!

След последните антибългарски атаки на турците - на мюфтийството за вакъфските имоти и на депутата-провокатор Хафъзов за неоосманизма - отровната чаша направо преля! Преля чашата на наглостта и нахалството на ДПС и окончателно се разбра, че 42-рият парламент, ако още не е издъхнал, то поне е в будна, но невъзвратима кома! Че най-късно до май тези депутати ще станат "бивши" и по всичко личи ще гледат парламента само по телевизията! Защото 42-ият парламент бе лъжа и измама, гигантска партийна и прокурорска далавера, брутално откраднати и фалшифицирани изборни резултати! Още от първото му заседание дори Станишев и Местан не вярваха, че ще просъществува повече от година! И времето му изтече! Дори и по техните сметки!

Какво се случи през срамния мандат? Това, с което ще се запомни, са не толкова лъжите на Мая Манолова; не толкова продажността на уж непреклонния Сидеров и неговия златен пръст; не толкова Станишевият все по-усилващ се тремор - да не би да изпадне от властта; не толкова гнусната игра на триумвирата "Бареков - Пеевски - Цветан Василев" и безскрупулното му (кеш) навлизане в българската политика; не толкова надигащото се гражданско общество, което много скоро ще си каже тежката дума; не толкова трите ката полицейски кордон около народните любимци; не толкова уплашения и парализиран премиер Орешарски и уплашените и също толкова парализирани негови министри; не толкова поголовните политически чистки в държавната администрация на всички нива, А НАЙ-ВЕЧЕ НОВОТО ТУРСКО РОБСТВО, В КОЕТО - СЛЕД 136 ГОДИНИ СВОБОДА - ОТНОВО ПАДНА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

За по-малко от година управление БСП - за да остане колкото може по-дълго на власт - успя да предаде (и продаде) властта в държавата на по-малкия си парламентарен партньор ДПС. Днес, десет месеца след като заедно с БСП заграбиха властта, турците в българската политика имат двойно повече министри, заместник-министри, шефове и заместник-шефове на държавни и парламентарни комисии, областни и зам.-областни управители, шефове и зам.-шефове на отдели, агенции и институти в сравнение със социалистите! Въпреки по-добрите изборни резултати на БСП, въпреки че БСП е мандатоносител, въпреки 120-те години партийна история на БСП...

Въпреки още многото въпреки!...

Осъдиха местни лидери на ДПС за купуване на гласове

Емил Тодоров и д-р Крум Крумов - лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за ку...

ДПС преяде с власт! А БСП им го разреши! Даже нещо повече - БСП им сервира! Дойде време ДПС да повръща! Лошото е, че повръщайки - кликата ДПС мърси и околните! И ги усмърдява! Колкото простосмъртните български турци са добри, работливи и полезни за държавата, толкова Доган, Местан и кликата им в парламента и по места са зли, подмолни и антинародни!

И днес - за кой ли път - се питаме - не е ли време етническата партия да бъде поставена извън закона!

Където, впрочем, е мястото и на фашистките и комунистическите партии! На цялата тройна коалиция!

---

* Крилата фраза от романа "Под игото" на Иван Вазов.

Радан Кънев: ДПС и крайните "националисти" вече официално имат общи спонсори

"ДПС и крайните "националисти" вече официално имат общи спонсори". Това заяви в пост в личната си страница във Facebook лидерът на ДСБ ...

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com