Бразилчетата в истерия - не ядат и не спят след 1:7

8342
Бразилчетата в истерия - не ядат и не спят след 1:7

Загубата на Бразилия ще се отрази най-сериозно на децата, обявиха психолозите в страната. Причината е, че малчуганите досега не са познавали такава болка. Куп родители потърсиха помощ от специалистите, след като малчуганите им изпаднаха в истерия.

"Не очаквах такава реакция от дъщеря ми", призна 48-годишният учител по география Юрген Лангенвалдер, цитиран от "Стандарт". "Кога друг път ще имаме първенство в Бразилия? Никога. Това бе моят шанс да видя на живо световни шампиони!", обяви 11-годишният Лукас Брага.

Краят на една приказка

Жестокото крушение на бразилската мечта за шеста световна титла вкара страната в състояние на колективен транс и отчаяние - а това нак...

"За децата това е голямо унижение. През първите няколко дни ще загубят апетит, ще имат проблеми със съня. Досега те са слушали как тези играчи са най-великите. Затова и не можаха да приемат какво става на стадиона. Най-важното е да се научат, че има и такива моменти. Не можеш да имаш всичко на този свят. Важното е да се научат сами да преживяват шока. С подаръци няма да стане. Нито с обвинения, че този бил слаб футболист или онзи. Така ще продължат да живеят с илюзии", категорични са специалистите.

Сълзите на децата трогнаха и Линдзи Лоън. Актрисата публикува снимка на малчуган, който реве на "Минейрао". "Сърцето ми се къса", написа Линдзи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com