Мата: Иниеста ще е най-полезен на турнира

6046
Мата: Иниеста ще е най-полезен на турнира

Халфът на Испания Хуан Мата си пожела негов съотборник да стане най-полезният играч на предстоящото световно първенство. "Ще се радвам това да е Иниеста например. Но има и някои млади футболисти, които могат да шокират света", заяви играчът на Манчестър Юнайтед пред "Мундо депортиво".

Мата разкри какъв е ключът към успехите на "Ла Фурия" в последните години. "Мисля, че сме като едно семейство. Познаваме се от доста време, заедно сме от шест или осем години и сме много щастливи да сме заедно в отбора", издаде той.

Испания и Холандия с резервни екипи в дербито

Отборът на Испания ще играе в първия си мач от Световното първенство по футбол срещу Холандия с бели екипи, съобщава сайтът на Световна...

Бившият футболист на Челси заяви, че трудно би определил кой е по-добър футболист измежду звездите Кристиано Роналдо и Лео Меси. "Този сезон Кристиано бе по-добър, но Меси е номер 1 през последните няколко сезона", смята той.

Испанският национал посочи и кои са отборите, които могат да създадат проблеми на Испания в турнира. "Може би Бразилия, очевидно Аржентина, но също и Холандия, Германия, Франция, Италия и Англия вярват, че могат да ни победят", допълва Мата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com