Мексико възнагради Ерера с нов договор

6874
Мексико възнагради Ерера с нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

Селекционерът на националния отбор на Мексико Мигел Ерера остава начело на тима и в следващите четири години. Под ръководството на специалиста, отборът се представи добре на Световното в Бразилия и отпадна злощастно с 1:2 от Холандия, като допусна два гола в последните пет минути на двубоя.

"В следващите четири години нещата ще останат така, както са в момента" - заяви спортният директор на футболната федерация на страната Ектор Гонсалес след завръщането на тима в столицата Мексико Сити.

Писмо до Стоичков: Христо, защо уби дядо ми?

  След гостуването си в България мексиканският писател Хуан Пабло Вилялобос* обещава да напише писмо до Стоичков и след време го ...

"За нас Мигел е идеалният вариант" - допълни той. 46-годишният Ерера също изяви желание да остане на поста до Мондиал 2018 в Русия.

"Националният отбор на Мексико винаги ще бъде приоритет за мен" - отговори специалистът на въпрос, дали има оферти от чуждестранни състави. Той е готов дори да отхвърли по-примамливи финансови предложения.

"Тук става въпрос за любов и привързаност" - каза Ерера. Футболистите на Мексико бяха посрещнати в страната като герои от хиляди запалянковци на летището в столицата.

Въшката псувал Ван Перси след мача

Селекционерът на Мексико Мигел Ерера си е показал рогата в съблекалнята, твърдят медиите в страната. Наставникът на "ацтеките" се нахвъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com