Сколари: Фенове на Бразилия - бъдете спокойни

6959
Сколари: Фенове на Бразилия - бъдете спокойни

Селекционерът Луиш Фелипе Сколари не закъсня да успокои феновете на бразилския футбол, които останаха разочаровани от играта на националния тим през първото полувреме в двубоя срещу Панама. Петкратните световни шампиони спечелиха с 4:0, но до първия гол изпитваха сериозни затруднения. Сколари обаче е убеден, че неговият тим ще играе по-силно срещу по-качествен тим.

"Все още има седмица и половина до първия ни мач на световното първенство. Има време и бъдете спокойни, ще се справим. Днес се държахме сравнително добре на терена, но аз ще изисквам много повече от нашите играчи. Имаме малки проблеми с преливането в отделните линии и това се видя най-добре в първите 20 минути от мача. Нещата обаче мога да изглеждат доста по-различни, когато играем срещу по-добър отбор. Ако трябва да избирам по-добро полувреме, то това ще бъде второто. В него показахме по-добро движение на топката и по-добра подвижност. Хареса ми играта ни в края на първото полувреме и през цялото второ", каза Сколари след мача срещу Панама.

Капело разузнава Алжир на живо

Селекционерът на руския национален отбор Фабио Капело отпътува за Женева, за да наблюдава на живо контролната среща на Алжир, съперник ...

Селекционерът на бразилците похвали най-много Неймар от игралите в приятелската среща, след като нападателят вкара първия гол за Бразилия, след което подаде за последните два:

"Неймар е футболист, който прави нещо различно във всеки един мач. Той импровизира, притежава бързина и експлозивност".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com