Съвет за всяка зодия за днес, 17 СЕПТЕМВРИ

13301
Съвет за всяка зодия за днес, 17 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Овните често са център на големи компании, но сега да се вслушат във вътрешния си глас как е най-добре да се веселят и да работят. Идват изкусителни предложения за уж много доходни начинания, но не са за вас. 

Зодиите, които ще се сблъскат с големи трудности през втората половина на септември

Телец

Телците имат амбициозни планове, искат да се видят с повече хора, да уредят и редица делови проблеми с познати, покровители. Ще постигнете целите си, но с търпение и такт, не пришпорвайте събития. 

Близнаци

Близнаците са доволни от напредъка в работата си, някои са упорствали доста за резултата и им е драго да се похвалят. Други са много влюбени и даже връзката им да е от дълго, сега преживяват истински меден месец.

Рак

Раците следва да бъдат по-търпеливи за изпълнение на плана си, да ловят добри шансове. Сега ще има хубави изненади и по линия на колеги и бизнес партньори, а и в любовта. С такт и нежност ще уредите продължително неразбирателство с половинката.

Лъв

Едни Лъвове сега може би са влюбени, втори пък биха искали да задействат нови проекти в партньорство. Не бързайте, първо дискретно съберете достоверна информация за намерения на другите, после ловете най-подходящите мигове.

Дева

 Група Деви са мислили за пътища, особено из планински местности не са подходящи, у дома ще прекарат по-приятно и спокойно... Ще има и кога да се видите с близки, да обсъдите техни грижи.

Везни

Хората искат съвета ви, ала с трудностите си следва да се справят сами, не да ги прехвърлят на вас. Късметът ви помага да заздравите важна делова или интимна връзки.

Скорпион

Кои са зодиите, които се страхуват най-много от обвързване

Понякога сме намерили най-правилния човек и всичко е привидно перфектно, но накрая се оказва, че нещата не се получават и причината мно...

Няма да подминете чужди грешки, но това може да усложни ваши отношения с колеги, приятели, домашни. Ако другите виждат, че сте строги и към своя принос, по-леко ще изгладите неразбирателства, успехът ще дойде.

Стрелец

Стрелците сега са общителни и бързо печелят вниманието на нови хора, ако разговорът е делови, може да им гласуват и високо доверие, да им обещаят добър доход. Лични неща ще променяте по-бавно, не бива да правите грешки.

Козирог

Козирозите да отдъхнат вкъщи, обичат дома си, ще свършат някои битови неща, ще обмислят проблемите. Важното е да имате нов план, макар че близки може да ви разколебават или да се наложи да изчакате с реализацията. Ще уловите подходящия момент, всичко ще е ОК.

4 двойки зодии, които ще да бъдат щастливи заедно

Знаете ли ,че зодията има влияние върху това какви отношения имаме и до колко съвместими сме? И докато си мислите, че може би можете да...

Зодиите, които са най-ПЕСТЕЛИВИ. От тях ли сте?

Водолей

Ако Водолеите имат делови ангажименти днес, да се уточняват с колеги, партньори, клиенти, не са изключени разминавания, които бавят обща дейност, печалби. Но и да се наложи да преработвате нещо, вие ще държите на качество. 

Риби

Днес вие ще внушавате на близки да се съобразяват с плановете на обичани хора, не е редно да започват спорове. Рибите в работата разчитат на силни покровители, стъпка по стъпка ще печелят и ще напредват в кариерата. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com