25 девствени момичета всяка година: Отрядите за удоволствия на Ким Чен Ун (СНИМКИ)

8590
25 девствени момичета всяка година: Отрядите за удоволствия на Ким Чен Ун (СНИМКИ)
Снимка: Instagram/yeonmi_park

Всяка година из училищата в цяла Северна Корея щателно се подбират 25 подходящи девствени момичета, които формират т.нар. "отряди за удоволствия" на лидера на страната Ким Чен Ун, неговите генерали и други високопоставени приближени. Това разказва Йонми Парк, бежанка от Северна Корея, самата тя на два пъти преминала суровата процедура по отсяването, но за нейно щастие неодобрена поради "политическа неблагонадеждност".

Момичетата биват избирани според външния им вид и политическата лоялност на семействата им, разказва 30-годишната бежанка пред Daily Star. Служителите на севернокорейския диктатор обикалят всички училища в страната и подлагат на оглед момичетата. "Те посещават всеки клас и дори излизат на двора на училището, за да не пропуснат някое красиво момиче. След това първото нещо, което правят, е да проверят семейството и роднините й за политическа лоялност. Момичетата, чиито членове на семейството са избягали от Северна Корея или имат роднини в Южна Корея или други страни, отпадат."

Следва медицински преглед за потвърждаване на дествеността. Тези, които преминат през този етап, се изправят пред друг строг медицински тест, при който всякакви незначителни недостатъци, като малки белези по тялото, могат да доведат до дисквалификация.

Още: Пхенян за пореден път изстреля балистична ракета край бреговете на Южна Корея

Така в крайна сметка остават само няколко момичета от цяла Северна Корея, които се изпращат в Пхенян. Тези момичета трябва да послужат за удоволствие на диктатора. Практиката е била въведена още от дядото на сегашния диктатор - Ким Чен Сен и продължена от баща му Ким Чен Ир, който твърдо вярвал, че "сексуалната близост с тийнейджърки ще му донесе безсмъртие" (Ким Чен Ир почина от масивен инфаркт през 2011 г. на 70-годишна възраст).

През годините обликът на тези момичета се променял, тъй като тримата имали различни вкусове. Например, Ким Ир Сен бил с по-традиционен вкус и предпочитал момичета с по-кръгли лица докато Ким Чен Ир подбирал жени с ръст над 160 см, защото той самият бил твърде нисък - но все пак не прекалено високи. Ким Че Ун пък харесва по-слаби жени "западен" тип. Говори се, че съпругата му първоначално също е била в "отряда за удоволствия".

Още: Ким Чен Ун: Сега трябва да сме по-подготвени за война от всякога

Според бежанката "отряд за удоволствия" е разделен на три отделни групи. Едната се обучава в масажи, друга е специализирана в изпълнение на песни и танци докато трета "се занимава изключително със сексуални дейности". Най-привлекателните момичета са избирани да обслужват самия Ким, а останалите трябва да задоволяват генералите и политиците от по-нисък ранг.

Когато момичетата навършат двадесет години, се смята, че са преминали разцвета си и ги омъжват за охранителите на вожда. 

Още: За пръв път: Цял свят вече ще може да гледа телевизията на Ким Чен Ун благодарение на полска организация

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АЗИЯ:

Безредици и бой в Киргизстан заради сбиване с чужденци (ВИДЕО)

Израелска атака по Западния бряг, има убит и ранени

САЩ евакуираха от Газа 17 американски лекари

Съдбата на прочула се заложничка на "Хамас": Намериха тялото на Шани Лук

Израел си е върнал телата на трима заложници от ивицата Газа

Смили му се сърцето: Ердоган помилва превратаджии

Израел пред съда на ООН: Никаква сила няма да ни попречи да се защитим от "Хамас"

В Пекин: Шойгу се сторил съмнителен на охраната, Си поглеждал с нежност към Путин

Отидоха на сватба и го зарязаха: 3-годишно индийче се задуши в колата

13 външни министри към Израел: "Спрете офанзивата в Рафах"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com