Ботев има и други споснори освен КТБ, успокои шеф

6268
Ботев има и други споснори освен КТБ, успокои шеф

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев коментира ситуацията в Ботев след драмите около КТБ и Цветан Василев.

"Г-н Цветан Василев е един от благодетелите на Ботев, а не е собственик. Корпоративна търговска банка е един от спонсорите на отбора, но имаме и други спонсори. Засега клубът функционира съвсем нормално, тече селекция. На този етап всичко е нормално и продължаваме да функционираме обороти. Надявам се, че тази ситуация няма да се отрази на клуба", заяви изпълнителният директор, цитиран от "Меридиан мач".

БФС потвърди санкцията на Ботев

Наказанието на Ботев (Пловдив) да играе първите си 3 мача от новото първенство без публика беше потвърдено. Апелативната комисия към БФ...

Той говори и за решението на Апелативната комисия да потвърди наказанието от три мача лишаване от домакинство.

"Бях запознат с мотивите на АК за отхвърляне на нашата жалба. Те ми бяха съобщени устно, но аз искам да ги получа писмено и тогава ще можем да дадем финално компетентно мнение от името на клуба.

За съжаление АК е финална инстанция в системата на футбола в България. Първо ще запозная Борда на директорите, след което ще вземем решение дали да обжалваме в Международна инстанция, или не. Пак искам да кажа, не оправдавам постъпката на някои от феновете, но мотивировката на взетото решение не кореспондира с членовете и мотивите, които са представени в самото наказание", каза Златев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ