Атанас Камбитов: Претенденти за кметския стол в Благоевград правят кампания на мой гръб

2199
Атанас Камбитов: Претенденти за кметския стол в Благоевград правят кампания на мой гръб
Снимка: община Благоевград

Преди дни казах, че някои претенденти за кметския стол за пореден път си правят кампанията на мой гръб. Същите се опитват да ме пришиват към определен кандидат. Ясно заявих, че знам за кои няма да гласувам – единият е Томов, просто, защото доказа, че не може и не става за тази работа. Провокиран обаче от статиите, които Дончо пусна в „ПИК” днес, от постоянните публикации в сайтове, собственост на Тодоров, включително и „4-та власт“, както и от постове в социалните мрежи, чрез неговите фалшиви профили, ще кажа кой е другият, за когото няма да гласувам – Андон Тодоров – Дончо. И не защото е бил против мен, а защото много добре го познавам, и този човек е по-лош избор за Благоевград дори и от Томов, заявява във фейсбук страницата си екскметът на Благоевград Атанас Камбитов.

По думите му, номерата, които Тодоров въртял през 2019 г., прилага и сега, с подкрепата на ГЕРБ. Според него той обаче не е кандидат на ГЕРБ, а на емблематична фигура от знакова силова групировка, органично свързана с ГЕРБ.

„Между другото, когато преди дни Новаков реагира в Централата „Дончо не е наша кандидатура“, отговорът беше „Е, може да не е ваша, но е наша“. Е, приятели от ГЕРБ, за съжаление вас никой не ви пита! Оказа се, че Илиян и Златанов не са ваши, а е човекът, който с лъжи и клевети навреди най-много на ГЕРБ  - просто, защото е на „нашите“. Само, че сега тези хора ги интересува Благоевград толкова, колкото, когато продадоха „Булгартабак“. Този човек е всичко, за което обвинява другите“, посочва още Камбитов.

Той смята в следващите дни да разкаже за морала на Дончо Тодоров.

„За разлика от него, за семейния морал ще премълча, ще разкажа за хотела му, за скритите камери в стаите и съблекалните, за камерите в часовниците на басейна, за предателствата, за изнудванията, за клеветите и лъжите. Ще разкажа за бизнеса на Дончо – от какъв древен бизнес, по „бял, прашен път“, в посока Испания, са дошли първите капитали за строителство. Ще ви разкажа за това колко общински имота купи и застрои като общински съветник, чрез фирмите на брат му. Ще ви разкажа колко блока санира в Благоевград, как и т.н. Ще ви разкажа за „политика“ и „политиките“ на Дончо, защо и кога от яростен поддръжник на модела „Камбитов“ се превърна в най-върлия враг. Ще ви разкажа за връзките със службите, с групировките, за контролирания вот, за подкрепата от институциите, за предателствата на партийните централи. И това ще го направя не, защото имам интерес, а защото искам и вие да знаете! И утре, ако го изберете, да носите своята отговорност за това! А изводите ще ги оставя на вас!“, анонсира намеренията си екскметът Камбитов.  

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от БЛАГОЕВГРАД:

Вандалска проява или опит за сплашване: Потрошиха кола с метален прът

Проучване за костенурки и змии заради АМ "Струма" в Кресненското дефиле: Никой не иска, АПИ дава повече пари

Собственик на магазин в Благоевград откри стара ръчна граната

Без аптека и лекар са жителите и гостите на Мелник

Благоевград отдели почти милион за приобщаване на ромите

Спешни медици протестират заради поредна проява на насилие към тях

Обвързаха кмет на голям град с Нотариуса: Кметът отговори подобаващо

4 години по-късно: Бившият кмет на Благоевград се завърна в ГЕРБ

Община Разлог и “МБАЛ- Разлог” набират средства за нов мамограф

Обраха офис на кабелна телевизия в Благоевград

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com