X
 
 

БДЖ откри нова билетна каса

864 1
photo of БДЖ откри нова билетна каса
Снимка: Холдинг БДЖ
„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД откри пункт за продажба на билети в град Приморско. Билетната каса ще работи до края на летния сезон с гъвкаво за клиентите работно време от 08:00 ч. до 12:00 ч. и от 16:00 ч. до 19:45 ч., съобщиха от дружеството.

По този начин клиентите на БДЖ, които летуват по Южното Черноморие, ще могат да се снабдяват с билети за пътуване с влак от билетната каса в град Приморско, без да се налага да се придвижват до Бургас по-рано от датата на своето пътуване.

БДЖ отмени част от влаковете по линията Септември - Добринище

БДЖ отмени част от влаковете по линията Септември - Добринище. Това предизвика вълна от недоволство и породи нови твърдения за умишлен ...

Така ще се създаде удобство за клиентите на националния железопътен превозвач да закупуват превозни документи на място, което ще им гарантира спокойствието, че са си подсигурили билет за пътуване предварително.

Железопътната билетна каса се намира в сградата на автогарата в град Приморско и вече има своите първи клиенти.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Лайк 1 Лайк преди 22 часа Профил на трол?
    А някой от БДЖ да се сети че е време да закрие всички каси и да започне да продава онлайн, че да спре да завлича милиони левове от данъци ? Ама то държавата като го държи на системи това дружество какъв му е проблема, може и в Гърция да отвори 10-15 каси че и там да се подсигуряват хората за пътуването си...
Последно в Актуално