X
 
 

Петима в ареста за скандал и хулиганство след спор чия кола е по-хубава

1290 0
Петима в ареста за скандал и хулиганство след спор чия кола е по-хубава
Снимка: Анита Чолакова
Петима мъже – на 19, 20, 30, 42 и 45 години, са задържани в Районното управление на Мадан след скандал и хулиганска проява.

Около 5 часа сутринта в закусвалня петимата маданчани  спорили чия кола е по-хубава. Заради крясъците на висок тон на всеки от групата е съставен акт за нарушаване на обществения ред.

Експерт: Отговорността към колата не спира с нейното паркиране

"Важно е да не забравяме, че нашата отговорност към автомобила не спира с неговото паркиране." Това каза бившият автомобилен състезател...

След намесата на органите на реда групата се разотива, четиримата тръгват да търсят 20-годишния с инициали С.Ш. в дома му. Около 6:10 часа влезли у тях. Там била само майката на момчето.  

Мъжете излезли навън и след подаден сигнал от жената били задържани от служители полицията.

Разбирайки за нахлуването и за това, че нарушителите да задържани, младежът отишъл в Районното управление, където в явно нетрезво състояние започнал да отправя ругатни и обидни думи. Хвърлил шепа монети към стъклото на паспортна служба и го счупил.

С решение на Районния съд в Мадан за проява на дребно хулиганство на С.Ш. е наложено административно наказание "задържане за срок от четири денонощия в структурно звено на МВР". Срещу останалите четирима мъже е образувано досъдебно производство за влизане в чуждо жилище. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...