X
 
 

Ивайло Дражев и брат му са сред кандидатите за кмет на Бургас

1652 0
photo of Ивайло Дражев и брат му са сред кандидатите за кмет на Бургас
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Общинската избирателна комисия в Бургас обяви имената на регистрираните кандидати за кмет на община Бургас. На изборите, които ще се проведат на 27 октомври, 11 души ще се съревновават за гласовете на бургазлии.Това са Ивайло Дражев - ПП "Свобода", Николай Тишев - коалиция "БСП за България", Георги Сталев ПП "АБВ", Живко Табаков - "Движение България на гражданите", Владимир Павлов – ПП"Възраждане", Георги Дражев - Партия "Български социалдемократи", Димитър Николов – ПП "ГЕРБ", Бойко Миразчийски – НФСБ, Теодор Шейков - коалиция МК "Ние, Гражданите", Иво Баев - коалиция "Демократична България - обединени“ и Константин Бачийски - ПП "Средна европейска класа".

Интересен е фактът, че двама братя Ивайло Дражев и Георги Дражев са кандидати за поста градоначалник, но от различни партии.

Община Бургас купува 56 електрически автобуса

За по-чист въздух в Бургас купуват нови 56 електрически автобуса. Прогнозната стойност на обявената от общинското дружество „Бург...

ОИК-Бургас съобщава още, че партиите, коалициите и инициативните комитети, които са се регистрирали за участие в местните избори са 25 на брой. Те влизат в надпреварата за новия Общински съвет. Броят им е 494 души, а мандатите са 51.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители