Марката на бизнесмена Димитър Маджаров вече 30 години на пазара

5745
Марката на бизнесмена Димитър Маджаров вече 30 години на пазара
Снимка: madjarov.bg

“Маджаров” е една от най-популярните марки в хранително-вкусовата промишленост

Преди години бизнесменът Димитър Маджаров и жена му основават малка семейна фирма, която превръща него и семейството му в един от най-популярните производители на месни и млечни продукти в България.

Славата обаче те постигат с упоритост, сплотеност и решителност да дадат на потребителите именно продуктите, от които имат нужда. Това им носи множество отличия и сертификати за производство, следващо високи стандарти и изисквания. Успехът не заслепява семейството на бизнесмена. Димитър Маджаров споделя: “Продуктите ни са с безкомпромисно качество и вкус.”

30 години успех в ключови дати

Фирмата на Димитър и Юлия Маджарови е създадена през 1991 г. в гр. Пловдив, когато те започват да се занимават с продажбата на хранителни стоки. Отнема им три години, за да опознаят нуждите на клиентите си. През 1994 г. решават да започнат да се занимават със собствено производство колбаси. Стартират с асортимент кренвирши и наденици.

През 1998 г. поемат още една инициатива в бизнеса си – производството на млечни продукти, като първите са бели саламурени сирена и кашкавал. Три години по-късно правят първия си износ – на сирене и кашкавал, за Австралия, Нова Зеландия и Ливан. Усилията на семейството на бизнесмена и основател на компанията не остават незабелязани и така, през 2002 г.- 2004 г. те получават първите отличния. Това са грамота от Симеон Сакскобурготски и медал за качество от престижното изложение “Месомания”.

През 2007 г. “Димитър Маджаров-2” предприемат следващата амбициозна стъпка като създават нова фабрика за сурово-сушени колбаси и деликатеси, а в периода 2008 г. до 2011 г. се фокусират в инвестиции в нови мощнсти в млекопреработването и млекопроизводството и управление на качеството . Година по-късно те са първите, които регистрират в Сдуржение „Традиционни сурово-сушени месни продукти“ цели четири месни продукта – роле „Трапезица“, кайсерован врат „Тракия“, филе „Елена“ и луканка „Панагюрска“.

През 2015 г. фирмата на бизнесмена прави още една стъпка напред и се захваща с производството на българско кисело мляко, а през 2019 г. – 2020 г. пуска на пазара нова серия кисело мляко MyBifitPro, както и серията колбаси “Качествен живот”. Тази година пък семейството създаде още изцяло нова продуктова линия, а именно прясно мляко.

Бизнесменът разчита на семеен модел за управлението на компанията

В началото “Димитър Маджаров-2” стартира като малка семейна фирма. Разчита на семейния модел на управление и 30 години по-късно. Димитър и Юлия Маджарови, заедно с дъщеря си Станислава Маджарова, имат една цел – създаването на чисти и достъпни продукти по БДС. Те искат да отговорят на нуждите на потребителите като им предлагат разнообразие и качество. Упоритата работа, единните цели и семейният модел са тяхната рецепта за успех, а лозунгът “От нашето семейство за вашето семейство” не е само маркетингова стратегия, а мотивация за работа за всички във фирмата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Официално: Над 1,1 милиарда е печалбата ни от "Турски поток" досега

Енергийният министър заминава за Турция да предоговаря с "Боташ"

Най-големият безмитен магазин в България отвори врати

Повече компании в България смятат да наемат нови служители през летния сезон

ЕЦБ: Очакванията за инфлацията на потребителите в еврозоната вървят надолу

Гвоздейков подписа с поляци за доставка на 7 двуетажни влака

Забрана за рекламата на хазарт мина на първо четене със заявки за бързо приемане

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 20.04-26.04.24

Евтим Милошев очаква успешен летен сезон

СЗБ: Българските институции най-сетне поставиха туризма като приоритет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика