Ако Станишев и Доган се върнат на власт, забравете за започнатите проекти

18980
Ако Станишев и Доган се върнат на власт, забравете за започнатите проекти

"В нашето управление няма едно спряно евро по всички еврофондове. За пример сме. Българите имат право да изберат", заяви премиерът Бойко Борисов на пресконференция. "За ГЕРБ и за мен е по-изгодно да подадем оставка веднага. За нас е по-изгодно да подадем оставка. Ако това го направим, последиците, които ще има, ще бъдат катастрофални. Няма никакъв смисъл да го направя сега. Аз говоря с хората, които са дошли да кажат, че имат реални искания. Няма да подам оставка заради Станишев и Доган, а ще се боря с тях докрай. И в опозиция пак ще се боря", заяви Бойко Борисов.

"За 3 години съм осигурил финансова стабилност. Построили сме повече, отколкото за 20 години. В София има дъги, естакади, градинки, чистота, метро, спортна зала, десетки нови детски градини, всичко това беше приватизирано преди да дойда аз. Аз си тръгвам с много, много вдигната глава. "Тракия" се строи, "Струма" се строи. Ако не изкараме мандата, "Тракия" няма да тръгне през май, мога да се обзаложа. Ако Станишев и Доган се върнат, забравете за тези проекти", допълни Борисов.

БСП повтаря грешките на Тодор Живков

“БСП повтаря грешките на Тодор Живков по отношение на ядрената енергетика. Той робуваше на своя авантюризъм, на своите ласкатели...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com