Никога не сме давали пари на хора, за да участват в протести

16653
Никога не сме давали пари на хора, за да участват в протести

Факт е, че в началото стотици и хиляди хора се включиха в протестите абсолютно безкористно и по морални причини, но в последните месеци е факт също така, че в протестите участват и много платени хора. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия заместник-председателят на Нова телевизия Мая Манолова. Тя даде пример със своя избирателен район, където в една от общините, където кмет е бил човек на ГЕРБ, организацията на протестите е включвала организирането на автобуси със служители на общината, които да взимат участие в протестите срещу правителството.

Тя призна, че в някои случаи контрапротестиращите в подкрепа на правителството са получавали организационна помощ от софийските структури на БСП, но нищо повече извън тази организационна помощ. Никога не е използвана зависимост, участие в общински и държавни фирми, с които да бъде оказван натиск за участие в едни или други протести, каза Мая Манолова. Тя заяви категорично, че от БСП никога не са давали пари на хора, за да участват в протест.

Премиерът отсъства, а Станишев даде държавата на концесия на мафията

Стоте дни на правителството на Пламен Орешарски изтекоха още на 14 юни, заяви на пресконференция днес председателят на ДСБ Радан Кънев...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com