Патриотичният фронт се оказа фасада за измама

20178
Патриотичният фронт се оказа фасада за измама
Снимка: БГНЕС

Валери Симеонов има унизително отношение към своите колеги. Неговият най-голям проблем е, че се държи към депутатите от парламентарната му група като към негови служители в частно дружество. Формално той има право да поиска моето отзоваване, но зад тази процедура се крият користни цели и желание да бъде елиминиран всеки, който се противопоставя на измамата "Патриотичен фронт".

Тази позиция изрази депутатът Велизар Енчев минути след като мнозинството в пленарна зала го освободи от комисиите по социална политика и по взаимодействие с гражданските организации по предложение на Валери Симеонов. В залата Симеонов си позволи арогантно поведение и подмятания относно периода, в който Енчев бе водещ на предаване в телевизията на Симеонов, предаде БГНЕС.

Велизар Енчев призна, че чисто формално председателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов има право да поиска отзоваване на народен представител от съответните две комисии, след като става дума за народен представител, напуснал неговата парламентарна група. "Но какво се крие зад тази процедура - крие се нещо, което българските граждани виждат в парламента. Патриотичният фронт се оказа една фасада за измама на избирателите, зад която се крият користни интереси и всеки, който се противопостави на измамата, трябва да бъде елиминиран", каза Енчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com