В България все още има страх

10824
В България все още има страх
Снимка: БГНЕС

Научих, че за съжаление в България, в 21 век, в държава-членка на Европейския съюз, все още има страх. Научих, че има хора, които се страхуват да кажат какви са убежденията им, които са наказвани, защото не мислят като управляващата в момента коалиция. Който мисли по различен начин, не му се изкупува млякото, тютюна, има проблем да се грижи за животните си. Това заяви по време на срещата си със граждани в Силистра водачът на листата на ПП ГЕРБ за предстоящите избори за ЕП Томислав Дончев, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Единственото, за което ще ви помоля, е вашето доверие. А единственото, което ще ви обещая, е, че няма да ви предам”", допълни Дончев и призова хората да кажат „не” на страха.

Мизерията на "червените" прати 2,5 млн. българи да работят зад граница

“2,5 млн. български граждани работят извън родината си. Опонентите ни казват, че тези хора са избягали заради демокрацията, а реа...

„Европейският парламент дава рамката за всичко, което трябва да се прави в националните законодателства във всяка от държавите в ЕС. Затова е важно да имаме силния глас в Европа, а това може да стане чрез ГЕРБ и с Европейската народна партия (ЕНП), към която принадлежим", заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. Той допълни, че новият програмен период практически не е започнал за България. „В момента няма готови проекти. Европейски средства ще има най-рано в средата на 2015 година. На България беше необходим втори управленски мандат на ПП ГЕРБ”, посочи Цветанов. По думите му, за да може страната ни да ползва европейската солидарност, трябва правителство, което да има доверие. „Трябва да има евродепутати, които да отстояват позицията на България и интересите й, но в последната година имаме правителство на три диаметрално противоположни партии. Важно е да се знае, какво направихме ние в нашия управленски мандат. Ние се ползвахме с доверието на Брюксел. Нашите евродепутати представляваха и защитаваха интересите на България. Европа осигури средства за страната ни, които бяха спрени в мандата на правителството с министър-председател Сергей Станишев", посочи Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com