Мизерията на "червените" прати 2,5 млн. българи да работят зад граница

24751
Мизерията на "червените" прати 2,5 млн. българи да работят зад граница
Снимка: БГНЕС

“2,5 млн. български граждани работят извън родината си. Опонентите ни казват, че тези хора са избягали заради демокрацията, а реалната причина е мизерията, дирижирана от “червените”, която доведе до масови фалити”, коментира кандидатът на ПП ГЕРБ за евродепутат Андрей Ковачев по време на среща с граждани във Варна. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Ковачев добави, че при обиколките си из страната е добил впечатление, че най-тежко е положението в Северозападна България: „В тези “червени” крепости – имам предвид Враца, Монтана и Бърдарски Геран, хората хем искат да гласуват за своите, хем не спират да се питат защо живеят в недоимък и мизерия”.

България може да докаже, че не е черната овца, винаги сочена с пръст

"България може да докаже само чрез работа и прозрачно усвояване на средствата, че е страна, достоен член на европейското семейство, а н...

Най-важните въпроси, които бяха отправени към него по време на дискусията, бяха свързани със здравеопазването. Ковачев каза, че ако отново бъде избран за евродепутат, ще работи активно за качествен достъп до здравни услуги на българите. „Ще помагаме на хората чрез Европейския пациентски форум. Една от идеите е да се разработи стратегия за профилактика на хронични заболявания, като целта е тя да се осъществява с европейски средства”, обясни Ковачев.

Според него големият залог на евроизборите е бетонирането на „това отвратително управление” или предизвикване на предсрочни парламентарни избори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com