X
 
 

Екс шеф в "Напоителни системи" е осъден за източване на язовир

1658 4
Екс шеф в "Напоителни системи" е осъден за източване на язовир
Снимка: iStock/Guliver
"Влезе в сила осъдителната присъда на бившия директор на „Напоителни системи“ ЕАД в Шумен, разпоредил изпускане на водата в язовир за извършване на незаконен риболов", съобщи днес Апелативната прокуратура във Варна.

Става дума за Юлиян Вълчев, който в момента е шеф на общинското дружество, което отговоря за жилищата и имотите. Бил е и общински съветник от ГЕРБ.

Глобяват "Напоителни системи" за пресъхналата Въча

Единственият сигурен факт след днешното спешно заседание в Областната управа на Пловдив по повод пресъхналото за два дни корито на р. В...

"Състав на Върховния касационен съд е потвърдил осъдителната присъда на 15 януари. Както вече е известно, той бе осъден на 2 години лишаване от свобода с 4-годишен изпитателен срок.

Юлиян В. бе предаден на съд от Окръжната прокуратура в Шумен за умишлена безстопанственост при управление на „Напоителни системи“, от което бяха причинени значителни вреди за държавното дружество.

Като длъжностно лице Юлиян В. разпореди да бъде изпусната водата в язовир „Нови пазар 1“, за да бъде извършен нерегламентиран стопански риболов. Така от 500 000 куб. метра вода в язовира след разпореждането му остана едва една десета от водния обем.

Влязлата в сила присъда заварва осъдения като управител на общинското дружество „Общински жилища и имоти“ в Шумен. Окръжната прокуратура в града очаква реакцията на община Шумен, като смята за неморално осъден като длъжностно лице за умишлена безстопанственост в ръководено държавно дружество да ръководи общинска фирма", се казва още в съобщението на Апелативна прокуратура - Варна.

Съдът върна на прокуратурата дело срещу бивш шеф на "Напоителни системи"

Окръжен съд-Пазарджик върна на Софийска градска прокуратура делото срещу бившия изпълнителен директор на „Напоителни системи&ld...

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Да ви пикая на корумпираната съдебна система
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ще прияжда ли луканки? ще го изпратим в Брюксел тогава и после в Хага башибозуците, които си въобразяват! А там и Арменците чакат!!!моля от къде е КУПИЛ " дипломата"? тези, които са я продали, също в затвора!
 • Октомври 2.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ами от там дето и онази съдебна система Независима дето са я назначили за такава. Сега уникалното е друго. Когато случайно някой/я от тази Независма съдебна система го/я похвалиш за нещо и те мислят , че им се подиграват. Обаче явно има същества по уникални и от тях. Тези дето сериозно си мислят , че това е съдебна система. Е това направо граничи с тежко психично заболяване дори.
  : 1 !
 • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  АХАХАХАХАХАХАХАХА. ОСЪДЕН ОТ ТОЗИ ПАРОДИЕН СЪД НА НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА. СПОКО , тоя ЩЕ ОБЖАЛВА. ДОРИ И В НАЙ ОПТИМИСТИЧНИЯТ СЦЕНАРИИ , тоя ЩЕ БЪДЕ НАЙ МНОГО година в нещо КАТО ХОТЕЛ И ЩЕ ПРЕЯЖДА И ТАМ С ЛУКАНКИ.
Последно в Актуално