Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъж загина при катастрофа в Силистренско

24 април 2024, 13:59 часа • 1299 прочитания

Мъж загина при тежка катастрофа на пътя край силистренското село Сребърна, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от БТА.

Още: Катастрофа спря временно движението на трамваите по бул. Христо Ботев“ в София

Една жертва и двама ранени

Пътнотранспортното произшествие е станало днес около 10:00 часа по пътя Русе – Силистра. Ударили са се движещ се в посока към Силистра лек автомобил „Мерцедес“ и пътуващ в обратна посока лек автомобил БМВ. При произшествието на място е загинал водачът на втория автомобил. Две жени – водач и пътник от "Мерцедеса" са транспортирани в Спешния център на МБАЛ-Силистра. Движението в участъка е затворено, въведен е обходен маршрут през селата Иширково, Йорданово, Добротица и Ситово, съобщиха и от Агенция "Пътна инфраструктура". На място са екипи на „Пътна полиция“. 

Още: С над 200 км/ч: Шофьор се заби в багер на Околовръстното в София (СНИМКИ)

Тъжна статистика за март

Статистиката на Областната дирекция на МВР показва, че през март на територията на Силистренска област са станали 21 пътнотранспортни пътешествия, девет от които - тежки. При инцидентите е загинал един човек, а ранените са девет души. През изминалата година на територията пътните инциденти в Силистренско са 266. При тях са загинали осем души, а ранените са 94.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес