Жената на Декстър снима филм в София

36472
Жената на Декстър снима филм в София

Нов холивудски киноекшън се снима в София. Американският режисьор Дон Майкъл Пол ръководи голям екип, който е вече втори ден в парка на Военната академия. Кадрите са за предстоящия филм "Отвлечена" ("Abducted").

Звездата в него - актрисата Джули Бенц, също беше на снимачната площадка. Тя е известна с участието си в сериалите "Отчаяни съпруги", "Декстър" (където изигра ролята на съпругата на главния герой), "Бъфи, убийцата на вампири" и "Необикновено семейство". Тя партнира и на Силвестър Сталоун в "Рамбо" от 2008, играе и в "Убийствен пъзел V" и "Punisher: War Zone" (2008).

Тоалетът й за новата роля е - кожено яке, кубинки и черен клин, пише "Стандарт". И въпреки че по сценарий е съпруга на американския посланик в Москва, тя демонстрира завидни умения в екшън сцените.

"Цветът на хамелеона" с 13 номинации за българските Оскари

Режисьорският дебют на оператора Емил Христов "Цветът на хамелеона" е филмът с най-много номинации за тазгодишните награди на Българска...

Само с едни американски знамена и академията се превърна в посолство на Щатите, а по стените на сградата пък бяха закачени табелки на руски с имена на улици. В кадрите, заснети този уикенд в нашия парк, черен джип препречва пътя на лека кола на улица "Цветная". От него слиза чернокоса жена, която се приближава до ниския автомобил, забива плесница на шофьора и спасява героинята на Джули Бенц, която е на задната седалка очевидно против волята си.

„Вчера счупих носа на един лош тип, а днес спасих дъщеря си”, написа в Twitter Джули Бенц само след втория ден от снимките.

Шефът на студиото "Ню Бояна" Дейвид Варод наблюдавал стриктно работата. Продукцията обаче е обявена като част от филмовата компания UFO, така че двете може би си партнират. От американска страна партньори са Lifetime.

Слагат край на "Декстър" след осми сезон

Каналът Showtime (част от CBS) обяви, че ще дръпне щепсела на успешния си сериал "Декстър" (Dexter) за специалиста по следи от кръв, ко...

Друга от главните роли е поверена на младата и все още набираща скорост британска актриса Наоми Бетрик, позната от "Хари Потър и нечистокръвният принц" и "Кръв". Тя е София Паркър, дъщеря на героинята на Джули Бенц, Стиви Паркър. Според сценария 17-годишното момиче отива на гости при родителите си в Москва. В един момент обаче се измъква извън посолството, за да отиде на купон в клуб, препоръчан й от симпатичния руснак Боби. Там тя е отвлечена и продадена на руската мафия.

Джули Бенц се присъединява към екипа съвсем наскоро. "Тя ще убива, защото тръгва да спасява дъщеря си", сподели развълнуван Дон Майкъл. Всъщност Джули е била в София и преди. "Обожавам хората тук, техния дух. Всички сте толкова човечни! Културата на народите в Източна Европа - от Унгария, през България и до Русия, е повече от впечатляваща", разказа тя през 2009 г. пред българското сп. "Rouge".

Актрисата споделя още наблюденията си за живота тук и за нашите кулинарни специалитети: "София е прекрасен и интересен град, който също е събрал много история. Спомням си обаче, че имахте доста бездомни кучета по улиците и на мен все ми се искаше да си прибера всичките вкъщи. Всъщност дори си взех едно малко сладурче, което исках да си доведа в САЩ, но все пак успях да му намеря дом в България. Помня още, че един ден снимахме в малък град край София, който не запомних как се казва. Тогава видях по улиците да се движат каруци - това много ме впечатли. А храната ви! О, това е нещо невероятно - никога няма да забравя колко вкусно е българското кисело мляко. Сиренето и доматите ви бяха винаги пресни и имаха вкус, за разлика от много неща тук, в Америка."

Филмът ще се снима у нас в продължение на няколко седмици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com