Квантовите чудеса подобряват живота

13625
Квантовите чудеса подобряват живота
В своята книга „Чудото на квантовия живот” Франк Кинслоу ще ви разкаже за тях

Макар думата „квантов” да е едновременно модерна и тенденциозна, малко хора знаят какво всъщност е нейното значение.

В своята книга „Чудото на квантовия живот” Франк Кинслоу се занимава обстойно с нея, като въвежда понятието „Квантова синхронизация”.

"В мрежата"

Когато започвате работа, често се чувствате по-различни от колегите си в много отношения: по-иновативни, по-бързи и по-креативни сте от...

С помощта на този уникален процес, авторът твърди, че ние ще постигнем сериозна промяна в своя подход към живота като намалим конфликтите, дисхармонията и стреса.

Посредством леко докосване тя деликатно активира автономната нервна система, за да създаде атмосфера, в която да се осъществи дълбоко изцеление. Този удивителен метод за самопомощ е лесно приложим и не изисква предварителни познания – всеки може да си служи с него!

Квантовата синхронизация всъщност представлява уникален процес на самоизследване. Усвоявайки този метод, затрудненията в ежедневието постепенно ще отстъпят място на вродената ни вътрешна доброта, т.е. на сиянието на Аз-а.

Квантовата синхронизация ще ни помогне да редуцираме нуждата да търсим контрол и да станем по-уверени като приемаме живота такъв, какъвто е.

В „Чудото на квантовия живот“ ще открием как да прилагаме процеса на Квантовата синхронизация, за да подобрим важни аспекти от своя живот – финансови проблеми, овладяване на гнева и общата негативност.

„Свърталище на духове” и на български

Зловещо и прокълнато имение, построено през XIX век, се извисява самотно, привличайки погледа на изследовател на паранормалното, който ...

Квантовата синхронизация може също да подобри физическото ни състояние и да ни помогне във взаимоотношенията с околните, в сексуалния живот, храненето, спането и физическата активност.

Книгата е разделена на две части, последвани от приложения и речник на използваните термини. Тя съдържа серия от прости за изпълнение и същевременно ефективни упражнения, кулминиращи в чистия процес на Квантовата синхронизация.

Ако искате да усвоите науката и изкуството на процеса на бързо изцеление, другата важна и дефинираща книга на автора по темата е „Чудото на мигновеното изцеление“.

„Има само два начина да живееш. Единият е да смяташ, че чудеса няма. Другият е да виждаш чудо във всичко.“ - Алберт Айнщайн

„Z-та световна война” стигна и до България

Бестселърът „Z-та световна война” е завладяваща и драматична хроника на най-големия конфликт в човешката история: битката с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com