"Под напрежение" ни среща отново с Майрън Болитар

12653
"Под напрежение" ни среща отново с Майрън Болитар

Вчера излизе от печат дългоочакваният роман на Харлан Коубън „Под напрежение“. Това е осмата творба на майстора на напрегнатото повествование, която „Колибри“ издава.

„Под напрежение“ (превод: Венцислав К. Венков, стр. 304) отново ни среща с Майрън Болитар – любимия герой на Коубън. Бивша тенис звезда на име Сузи и нейният не по-малко известен съпруг Лекс попадат на анонимен постинг във фейсбук, подлагащ на съмнение бащинството на нероденото им дете. Сузи се обръща за помощ към Майрън и това отприщва серия от поразителни разкрития, нелицеприятни истини и интригуващи реакции. Блестящ трилър, будещ размисъл върху вечния въпрос за цената на грозната истина и красивата лъжа.

Ким Монзò идва в България

Очаквайте на 3 септември „Размерите на трагедията“ – една творба, едновременно смехотворна и трагична, парадоксална и...

Харлан Коубън е роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ. В актива си има шестнайсет психологически трилъра, за чийто успех свидетелства поредица от  внушителни литературни отличия – Коубън е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“. Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. На 15 март миналата година той получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със  специален принос към културата на международно ниво.

Цена: 15лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com