“VS” Dance с танцов спектакъл в София

17013
“VS” Dance с танцов спектакъл в София

Събитието, което ще ни зареди с нови сили и енергия за лятото се организира от „VS” Dance и ще се проведе на 19-ти юни от 19.30 часа на открита сцена “Сълза и смях” със специалното участие на X-ENERGY CREW.

“VS” Dance e една от най-успешните танцови школи в София. Имаме шанса да се насладим на първият им танцов спектакъл „VS” Life. Чрез магията на танците те представят живота си в залата, най-вече ежедневието на тяхната хореографка и това как тя е успяла да зарази хората да танцуват.

Риана танцува върху фен по време на концерт

Певицата Риана разгорещи още повече страстите, след като по време на концерта си в Антверпен снощи танцува върху свой почитател на сцен...

VS Dance предизвикват да „стартираме лятото с много хип хоп танци, много емоция и най-вече любов към движението и хип хоп културата, защото “VS” DANCE e много повече от школа – това е нашата среда, нашето общество, подкрепа, нашето семейство, отворено за всички вас!”

Това е събитието за едно добро начало на летния сезон, дали ще успеят да ни предадат страстта си към танца е едно предизвикателство отправено към нас, чийто отговор предстои да разберем съвсем скоро.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com