3 причини да не празнувате 40-я си рожден ден

2627
3 причини да не празнувате 40-я си рожден ден
Снимка: iStock

Не всеки знае, че честването на четиридесетгодишнината не е напълно безопасно за късмета и съдбата на рожденика. Експертите обясниха защо това може да бъде опасно и как да отпразнуваме правилно тази годишнина.

Има огромен брой знаци и суеверия за рожден ден. Един от тях казва, че четиридесетият рожден ден не се празнува. Време е да разберем защо много хора мислят така и дали има възможност да се заобиколи негативното в този важен ден.

Знак от ангела пазител

Според мнението много ясновидци и религиозни хора, на четиридесетия ни рожден ден, нашият ангел пазител престава да се грижи за нас. Той не ни напуска напълно, а просто ни помага много по-рядко - само в най-опасните ситуации.

Поради това мнозина смятат четиридесетия рожден ден за най -опасен и неблагоприятен, но винаги можете да успокоите ангела пазител, като му покажете, че все още сте достойни за неговата помощ. За да направите това, трябва да направите добро дело на рождения си ден. Това ще ви осигури късмет през следващите години. Също така експертите съветват да се превърне в навик засеки следващ ваш рожден ден.

Нумерология и астрология

Последователите на тези две направления са сигурни, че четвъртото десетилетие е преминало под контрола на Сатурн и Уран – планети, които могат да изпълнят живота на човек с объркване и хаос. Ето защо самият ден, на който празнуваме 40 -ия си рожден ден, може да се окаже много опасен.

Може да се празнува, но е по -добре да го направите внимателно, в надеждна компания, у дома и без много разточителност. По този начин можете да заобиколите неприятностите. Можете да успокоите Уран и Сатурн със спокойна атмосфера. По -добре е да не празнувате този рожден ден далеч от дома или на път.

Източно поверие

Мнозина вероятно са чували, че числото 4 в Китай е почти идентично с думата смърт. Ето защо няма четвърти етажи, а четиридесетият, четвъртият и четиридесет и четвъртият рожден ден се празнуват с повишено внимание или изобщо не се празнуват.

Разбира се, не бива да приемаме този знак на сериозно, но не можем да не отбележим факта, че по странно стечение на обстоятелствата точно на четиридесетият рожден ден почти винаги се обърква. Внимавайте в този ден, защото източните  знаци често се сбъдват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...