3-те най-злобни зодии

35045
3-те най-злобни зодии
Снимка: iStock/Guliver

Злобата е нещо, което всеки човек малко или много притежава в някаква степен. И докато при някои хора сякаш е минимална, то при други я има в двойни количества и това си личи от далеч.

Оказва се, че зодията също има пръст в това до колко един човек се отдава на злобата и до колко можем да го считаме за мил и грижовен. В този ред на мисли има три зодии с които можем да кажем, че шега не бива. Те притежават изключителна сила с която могат да ви съсипят живота. Най-вероятно, ако ги познавате добре не допускате грешки, защото сте наясно, че може да бъде фатално.

Зодиите, които са най-големи КИФЛИ

Какво се случва, когато капризите нямат мярка? Има хора във вашето обкръжение, които не спират да мрънкат да изискват и да изказват пре...

Ето кои са трите най-злобни зодии, които не биха се поколебали да си отмъстят, ако решат, че дадено действие ги наранява.

Риби

Да експериментират е на рибите в кръвта. Докато си приказвате сладко, сладко в главата им се въртят какви ли не идеи за реализация. Що се отнася до неща в тяхна полза те са готови да ви изиграят на 100%, за да постигнат целта си. Доста често влизат в ролята на “жертва“, което е много присъщо за тях и в много от моментите сами си вярват. Така карат околните да чувстват вина и да правят онова, което рибите искат, за да я поправят.

Козирог

Зодиите, които най-лесно ще ви зарежат

Разделите са ужасно трудно и болезнено нещо. Винаги в една раздяла има па потърпевш и наранен. Някой, чието сърце е разбито. Въпреки то...

При козирозите парите движат света. Студеното им излъчвани показва как дори да имате нужда от помощ не ще ви помогнат, по скоро биха се ядосали, че им отнемате от ценното време. Това да ги познавате е все едно да познавате дявола лично. Отношенията им към хората са ограничени и в никакъв случай няма да успеете да го пречупите. Те са особени, трудни характери, с които е по-добре да не създавате много близки отношения, ако не можете да понасяте тази студенина.

Скорпион

Скорпионите са изключително чувствителни. Първите впечатления на пръв поглед са все едно виждаш злото, но всъщност не е така. Когато държат на един човек никога няма да видите тъмната им страна. Вървите ли заедно с него ръка за ръка, както и да не допускате лъжи и изневери живота ви заедно ще бъде песен. Настъпите ли ги, обаче, очаквайте най-долното отношение. Те няма да се поколебаят да ви наранят, без да им мигне окото, изкарвайки наяве всички неща, които ви нараняват и обиждат. Скорпионите са много зли, когато се ядосат. Не правят разлика между близък човек и непознат, затова е добре да внимавате с тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com