4-те зодии, които ще срещнат СРОДНАТА си душа това лято

85394
4-те зодии, които ще срещнат СРОДНАТА си душа това лято
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, които могат да се  надяват на нова връзка до края на лятото. Периодът е изключително подходящ за нови запознанства и нова любов. Ето кои са те:

Овен

Лятото винаги е бил много динамичен период в живота ви. Тази година няма да има изключения. Ще се радвате на много внимание от противоположния пол, но трябва да избирате внимателно. Не се поддавайте на изкушенията, които външния вид ви предлага. Вече много пъти сте бъркали, за това оставете външността и надникнете в сърцето. Ще откриете сродна душа, която ще промени живота ви.

Лъв

Никога няма да чуеш Обичам те от тези 4 зодии

... и все пак, не се отказвайте от тях. Най-големият страх на тези 4 зодии е произнасянето на тези думи. Добре осъзнават, че казаната д...

Няма по-хубав период от този, които ви предстои това лято. Ще се влюбите лудо и това ще е началото на една много сериозна връзка, която отдавна чакате. Ще бъдете много щастливи, защото ще усетите подкрепа, която никога не сте имали досега. Ще се почувтствате наистина специални и обичани, обгрижвани и изненадвани. Радвайте се на това лято, защото то може да продължи вечно... в любовта.

Скорпион

Няма време за губене! Трябва ви нова половинка и то съвсем скоро. Не се отчайвайте и не мислете, че за вас няма подходящ човек, който да ви обикне истински. Очаква ви голяма изненада в любовта, защото ще срещнете отново човек, който вече познавате от ученическите си години. Не сте и предполагали колко се е променил и как ще ви накара да се влюбите в него. Това е ВАШИЯТ човек, не го изпускайте.

Риби

Време ви е да обичате отново. Началото на лятото ще ви изненада със силни емоци, още по-силни любовни трепети и най-вече спокойствие, от което наистина се нуждаете. Спокойствието ще се изразява в това, че човекът до вас ще се окаже добър и съвестен, прекрасен по душа. Ще получите много внимание, а нещата при вас ще се развият изключително бързо. Не се изненадвайте, ако до края на годината вече сте сгодени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com