5-те най-емоционални зодии в зодиака

123913
5-те най-емоционални зодии в зодиака
Снимка: Facebook

Емоционалността е характерна черта на хората, която при всеки индивид се проявява по различен начин. При едни е много силно, при други не чак толкова, а при трети може да се каже, че дори не съществува. Това до колко емоционален е един човек зависи от много неща: възпитанието, преживяванията, които е имал, зодията. Да, според астролозите тя също влияе на това до колко човек е способен да изразява емоциите си. Има 5 зодии, които отговарят на първата графа - “силно чувствителни„. Те нямат проблем да изразяват свободно всичките си емоции, дори понякога може да се окаже, че прекаляват с това.

Скорпион

4-те зодии, с които винаги е ЩУР КУПОН

Идват празници на хоризонта и се отварят нови възможности за почивки, пътувания, планове за празнуване, много рожденни дни и партита в ...

Скорпионите са сурови личности, но справедливи и директни. Те никога не крият емоциите си и можеш да си сигурен, че мислят точно това, което казват. Те са най-изненадващи от всички зодии и можеш да очакваш всичко от тях. Не признават никой и нищо щом засегнат семейството им. Скандалите с представители на тази зодия са страховити. Постигат винаги всичко, което си поставят за цел.

Близнаци

Те са големи артисти и са изключително изобретателни. Няма невъзможно за тях особено, ако става дума за техните интереси. В момент на конфликт са готови да крещят, хвърлят, дори и да чупят. Емоциите им са положителни и действат като заряд на хората, които са около тях. Когато се ядосат, обаче, става страшно.

Водолей

3-те най-злобни зодии

Злобата е нещо, което всеки човек малко или много притежава в някаква степен. И докато при някои хора сякаш е минимална, то при други я...

Като едни от най-самовлюбените представители на зодиака, Водолеите обичат да бъдат център на внимание. Изключително важно за тях е хората да ги ценят и уважават. В моменти на конфликт могат да бъдат и в двете крайности: “да плачат“ или “да убият“.

Козирог

“Не може“, “Забранено е“ и “Не бива“ са твърде непознати фрази в живота на Козирога. Той прави нещата както той си знае, дори да не са правилни. Представителите на тази зодия са най-емоционалните личности. Колкото и невинен да изглежда, ако попаднеш в центъра на вражда с Козирог по-добре бягай. Той е готов да избухне като бомба, ако усети, че нещата не се случват както ги иска.

Овен

4-те зодии, които могат да ви бъдат истински приятели

Приятелството означава връзка, която се изразява в подкрепа, взаимно разбиране, уважение и помощ, когато най-малко очакваш. Доверието е...

Овните имат способността да изразяват емоциите си много добре. Те могат и много добре да контролират кога и пред кого да избухнат. Емоционални, но в същото време предвидливи, те ще избухнат на правилното място, в точния момент. През останалото време, много умело успяват да прикриват емоциите си и да ги показват само пред най-близките си хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com