Дневен хороскоп за 04.03

4396
Дневен хороскоп за 04.03

Прекрасен почивен ден, в който трябва да се насладите на свободното си време и за малко да забравите за задълженията си. Вслушайте се в нашите съвети за деня

Овен

Днес ще се проявите като истински царе в областта, в която са специалисти. Най-много успехи ще преживеят онези представители на знака, чиято дейност е изпълнена с творчество. Няма да има ситуация, от която да не може да се измъкнете, а пътят за прокарването на иновативните ви идеи е гарантиран.

Телец

Днес няма да има от какво да се оплаквате. Очаква ви благополучно развитие на онези ваши занимания, които през последните седмици сте занемарили. Ако нечестно сте ги подозирали в това, че е нямало да ви донесат достатъчно доходи, сега ще бъдете опровергани.

Близнаци

Не се страхувайте да промените възгледите си и начина на действие. Именно в промяната ще е скрита тайната на успеха ви. В личен план нещата също ще са доста динамични. Някои от вас ще се влюбят безпаметно и ще направят всичко по сили те си, за да докажат на обекта на любовта си, че са достойни партньори.

Рак

В материално отношение се опитайте да пестите,  за да не изпаднете в затруднено положение в края на седмицата. Звездите ще ви поставят в ситуация на противопоставяне. Вашето дори най-леко несъгласие ще предизвика остър конфликт. Вие няма да имате вина за това и макар да се получи неловка ситуация, времето ще докаже вашата невинност и дори – добри намерения.

Лъв

Днес ви очаква един малко облачен ден, но това си е в реда на нещата. Рядко слънцето е преобладаващо през този месец. Ако до сега сте те оплаквали от скука и рутина Съдбата ви е чула и ви е приготвила не малко работа по дома.

Дева

Днес картинката ще се допълва от внезапно възникнали усложнения в семейните отношения с по-възрастни от вас роднини. Такъв е животът – младите помагат на старите. Звездите ще ви подкрепят морално като в най-неочакван момент ви поднесат приятна изненада, която ще ви даде криле.

Везни

Днес  ще трябва да бъдете по-общителни  и красноречиви от всякога. Какво по-приятно занимание за вас! Акцентът е, че ще трябва да внимавате и помните много добре какво точно казвате, на кого и кога. За целта ще трябва много добре да проучите хората, с които ще водите важни разговори.

Скорпион

Днес се въздържайте от сближаване и споделяне на важна информация дори и с близките си приятели. Звездите обещават и приятно пътуване. Много вероятно е тогава да срещнете човек, който да промени живота ви изцяло.

Стрелец

Днес се придържайте към разума и логичните доводи, но без да се впускате в прекалени обяснения. Някои от вас ще „залитнат” по източните методи за постигане на вътрешен мир и хармония. Няма лошо. Ако сега сте в период на преустройство на жилището може да го наредите по правилата на фън шуй.

Козирог

3-те зодии, които ще владеят месец МАРТ

Месец март ще бъде успешен и незабравим за няколко от зодиите. Техните сили и вдъхновение ще са на върха и това ще им помогне да постиг...

Днес ви очакват нови открития, които ще ви зарадват. Някои вещи, които сте смятали за отдавна загубени ще изникнат сякаш от нищото. Съдбата може да ви поднесе сложна ситуация с много специален за вас човек. Не горете мостовете, а бъдете дипломатични и гъвкави. Търпението и спокойствието ще да вашите най-добри съветници.

Водолей

Едно доста сексуален ден ви очаква днес. Желанията ви ще се сбъднат, мнозина ще открият партньора, който ще съчетава в себе си баланса между разбирателството и интимните ви желания. Какво по-хубаво от това!

Риби

Днес може да се сблъскате с неразбирателство от страна на ваш възрастен роднина, използвайте дипломатичността си, за да не развалите отношенията си. Не се колебайте да използвате чара си, но само него. Денят  ще завърши с обещано и заслужено щастие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com