Нумеролог разкри как рождените дати на партньорите разкриват задачата на техния съюз

2726
Нумеролог разкри как рождените дати на партньорите разкриват задачата на техния съюз
Снимка: iStock

Каква е разликата между кармичната любов и истинската любов и как да разберете какви кармични заплетения има връзката ви?

Маркетинговите стереотипи са научили хората да се страхуват от думата „карма“. За съжаление първата реакция на повечето хора към тази дума е нещо негативно. Въпреки че на санскритски език тя означава "труд" и "работа", а в индуизма се смята за синоним на думата "съдба". Така че значението на израза "кармична любов" по никакъв начин не дисонира с "истинската любов". а по-скоро разкрива нейната дълбочина.

Душата ни се влюбва в онези, с които е имала някакъв опит в минали животи, и е привлечена в този, за да го подобри или затвърди.

Тайните на ангелската нумерология: Дешифриране на повтарящите се числата на часовника

Така че абсолютно всеки партньор е по съдба. И по-скоро нашата задача е да осъзнаем урока на връзката. Когато го проумеем, ще ни бъде по-лесно да се справим с него: тогава можем да получим умението, от което се нуждаем за душата си, и просто да се наслаждаваме на живота заедно.

За да разберете защо сте се срещнали, по-скоро прочетете стенограмата по-долу.

За изчислението ще ни трябват неговият и вашият рожден ден (само денят: месец и година не се вземат).

Ако вие или вашият партньор сте родени след 22-ри, тогава съберете числата си така, че да не са повече от 22. Например: вие сте родени на 29-ти - така че вашето число е 11 (2+9=11), или на 31-ви - така че вашето число е 4 (3+1=4).

Общото число също не трябва да е повече от 22. Например, той е роден на 18-ти, а вие на 26-ти (2+6=8).

Сумирайте: 18+8=24

24 е по-голямо от 22. Затова прибавете и 24: 2+4=6.

Проверете цифрата на вашия съюз и разберете кармичната му задача

1 - Да проявят истинските си желания, да се научат да ги заявяват открито в двойката и да поемат отговорност за тях

2 - Мъжът във връзката ще разкрие жената. Вие в парка се научете да бъдете гъвкави и дипломатични, научете се да намирате подход един към друг

3 - Монетарният съюз, хората се укрепват взаимно и заедно преминават в материята и съзиданието. Много е важно да имате деца, увеличават позитивността. Вечен растеж

4 - Важно е да станем самодостатъчни, да бъдем подкрепа един за друг. Възможно е да се създаде общ бизнес, като същевременно се поддържа баланс между работата и отношенията.

5 - Тук в една двойка е задължително някой да учи някого другиго и е по-добре това да е мъж. Уроците могат да бъдат доста трудни, но предизвикателството е да се създаде традиционно "правилен" брак, да се покаже доверие и ангажираност.

Нумерологията и нейното въздействие върху човешкия живот

6 - Да се научите да обичате, без да се разтваряте един в друг, без да се идеализирате един друг. Не да избягваме взаимоотношенията, а да се научим да ги изграждаме на безусловна основа.

7 - Смел и силен съюз, в който е важно да се поставят общи цели и да се постигат заедно. Да изследват заедно нови хоризонти, да бъдат социално активна двойка.

8 - Тук има много кармични преплитания, били сте двойка в повече от един живот. Вашият урок е да запазите баланса между духовното и земното. Да укротявате инстинктите си и да разкривате духовността си един чрез друг.

9 - В уроците за двойки преминавате през урок по мъдрост и доверие: тук е важно да не се сливате с партньора си и да не се отдалечавате твърде много. Възможно е да има много изпитания от разстояние.

10 - Урок по разширяване Важно е като двойка да достигнете ново финансово ниво. Смята се, че това е най-лесният урок, вие сте като подарък един за друг. Така че най-важното е да останете в потока, в доверието, в радостта и да бъдете благодарни един на друг.

11 - и тук е важно жените да се научат да дават инициативата и отговорността на мъжа. Също така един мощен съюз, в който единият трябва компетентно да мотивира и вдъхновява другия. Благоприятен съвместен бизнес

12 - да се научите да не изпадате в съзависимост, да не се разтваряте един в друг и да търсите компромиси

13 - Впускайте се в сериозни трансформации, помагайте си взаимно да се променяте. Срещнахте се, за да промените живота си един на друг в световен мащаб.

14 - Задачата да проявявате мярка и хармония във всичко. Да покажете на света: какво е да си толкова различен, но все пак заедно.

15 - Да се научите да се наслаждавате на живота, да се научите да взаимодействате екологично, без манипулации и зависимости. По правило това са много ярки и страстни двойки, които трудно се "отцепват".

16 - Влезли сте в живота един на друг, за да пречупите стари нагласи и възгледи за живота. Егоизмът може да убие такава двойка, но духът ще ги накара да израснат

17 - важно е да разкривате чувствата си, а не да се ограничавате един друг в проявите. Бъдете социално активни

18 - Урок: да се освободите от илюзиите и страховете. Да разберете чрез партньора си колко красив и романтичен е животът. Доверете се: - на партньора, който е в състояние да се справи с проблема, - на партньора, който е в състояние да се справи с проблема. При такава задача може да става дума за мечтаната връзка или за връзка от най-лошите нагласи. Всичко зависи от вас.

19 - Научете се да бъдете щастливи при всякакви обстоятелства, в такива съюзи децата или голямото съвместно начинание са много важни, или по-добре всички наведнъж! Тук партньорите са късметлии един за друг.

20 - Да се пренапишат родовите програми, да се променят родовите сценарии, да се създадат собствени семейни традиции

21 - Да се измъкнат от ограничаващите убеждения, да създадат мощен съюз, да се развиват заедно, да пътуват, да научат нещо ново, да не се затварят един в друг, а да имат широк кръг от приятели.

22 - Да престанете да бъдете инфантилни, да поемете отговорност за живота си. Тук партньорите разширяват взаимно хоризонтите си в буквален и преносен смисъл. Свободата в една двойка е много важна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 юни /валутен калкулатор/

5 основни страха на насилника, които той старателно крие

4 признака, че един мъж просто се чувства добре с вас, но не е влюбен

6 типа жени, които се харесват на смелите мъже

10 фрази, заради които ще бъдете отхвърлени на интервю за работа

Тялото ще каже „благодаря“: Захарен детокс за 10 дни

Никога не ги носете: 4 женствени елемента, които отблъскват мъжете

Влиянието на лунните фази върху любовта, кариерата и финансите

Какви кичури отиват най-много на червена коса?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com