Двете зодии с най-трудния характер

35173
Двете зодии с най-трудния характер
Снимка: Pexels

Има хора, които притежават доста труден характер. С тях не е лесно да се говори, трудно се разкриват пред хората, трудно общуват. Имат качества, но сякаш демонстрират повече недостатъците си. Не им е лесно да завържат приятелства и връзки. Околните ги смятат за непоносими и странят от тях. Вижте кои две зодии се смятат за онези с най-труден нрав.

Овен – не се страхува от конфликти, даже често е в епицентъра им. Притежава голям инат, упоритост, лидерски наклонности, които не се свени да упражнява. Без да се поколебае може да обиди някого, после дори няма да се извини, защото ще смята себе си за прав в ситуацията. Никога не позволява мнението му да бъде оспорено от някого, смята го за най-правилно дори всички да му сочат грешката. Предявява големи претенции към всеки. Отгоре на това е и егоист в нездравословни граници. Не заменя собствения си комфорт за нищо на света. Ако случайно се почувства виновен пред някого, пак няма да признае грешката си или да поднесе извинение. По-скоро ще се опита да замаже положението с подарък или жест на добра воля. Така успокоява съвестта. Не говори за проблемите, просто ги решава с цената на всичко. Трудно е да разберете какво си мисли. Ако успеете, това ще продължи малко време. После пак ще направи нещо, което напълно да ви изуми и което да не успеете да си обясните. Той е сложен и труден характер. Може да се нацупи и да ви обвини за нещо, а вие да нямате представа за какво говори. Няма да ви отразява с дни, а после изведнъж ще дойде при вас и ще ви заговори.

Водолей – те са цветни личности, забавни, свежи, креативни. Или поне са такива за хората, които ги познават. На пръв поглед обаче дават вид на съвсем различни хора. Водолеите могат спокойно да бъдат наречени черните овце сред групата си. Те не бягат от скандала, често го предизвикват. Критикуват хората, които не са като тях и са по-уравновесени и сиви според тях самите. Смятат, че те единствени знаят как трябва да се живее животът. Изключително свободолюбиви са и никой не може да ви ограничи или постави в клетка. Правят каквото си наумят без да се вслушват в никого. Дори да ги посъветвате кое е по-добро за тях, просто ще се съгласят и щом се обърнете, ще направят точно обратното, защото го смятат за правилно. Просто не можете да излезете на глава с тях и това е неоспорим факт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com